Bungalovy Terme Ptuj | volné termíny | Cestolapka.cz

Bungalovy Terme Ptuj Ptuj, Slovinsko

Poloha

Bungalovy se nachází v nejstarším slovinském městě Ptuj, které je mimo jiné známé pro své léčivé termální prameny, které jsou užívány především k léčbě pohybového ústrojí, neurologického onemocnění a na rehabilitaci revmatických a degenerativních onemocnění. Město s bohatou historií nabízí nespočetné množství možností k podnikání výletů a je vhodným výchozím bodem k pěší turistice, ale i cykloturistice. Bungalovy se nachází v bezprostřední blízkosti, cca 200 m od termálních lázní Ptuj a cca 1 km od centra města.

Stravování

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v restauraci Zila, která se nachází cca 150 m od bungalovů.

Ubytování

Dvoulůžkové bungalovy se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, trezorem a chladničkou. Možnost jedné přistýlky. Dětská postýlka na vyžádání (za poplatek).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, centrální restaurace, kavárna, bar v Grand Hotelu Primus (společné i pro bungalovy Ptuj). Tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, hřiště na míčové hry – volejbal, basketbal, házenou, fotbal, bowling, golfové hřiště, animace.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu i v bungalovech), župan k bazénům, vstup do bazénů v Thermal Parku, vzdáleného cca 200 m od bungalovů (vodní plocha o rozloze 4200 m2 a největší systém skluzavek ve Slovinsku, vodní svět nabízí šest vnitřních a šest venkovních bazénů), parkoviště.
Za poplatek: masáže, zábaly a další terapie.

TIP

Jednoduše zařízené bungalovy nacházející se v nejstarším slovinském městě Ptuj jsou ideálním místem ke strávení odpočinkové relaxační dovolené v termálních lázních a zároveň k aktivní dovolené. Bungalovy doporučujeme klientům všech věkových kategorií, ale i rodinám s dětmi.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti