Chatky Jasná Collection | mapa | Cestolapka.cz

Chatky Jasná Collection Demänovská Dolina, Slovensko

Velmi dobré
12 RECENZÍ
4.2

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.2/5.0
Recenze od uživatele Michal Gerza

Michal Gerza

02.08.2020

5.0

Spousta místa, velmi lokální, snídaně formou košíku velmi milá,in house wellnes perfektní po vyletovani přijde vhod, skvělé pro rodiny, okolí nádhera až na protější stavbu megahotelu, která par Chaletum bude kazit výhled.

Recenze od uživatele Jan Zahrádkář

Jan Zahrádkář

02.02.2020

5.0

Hezky vybavená chata, čistá a parádní velká snídaně. Milý personál. Objednal jsme si narozeninovou výzdobu a byla velmi pěkná, děkujeme a rádi se vrátíme.

Recenze od uživatele Alf Med 4

Alf Med 4

13.04.2019

5.0

Krasna chata s uzasnym vyhledem a velkymi okny. Navic tak pohodlne postele se jen tak nevidi :)

Recenze od uživatele dobrovolny miroslav

dobrovolny miroslav

08.02.2019

5.0

Skvělé

Recenze od uživatele Jirka Uxa

Jirka Uxa

04.08.2018

5.0

Nádherný rezort v krásné přírodě. Hned u sjezdových tratí. Možnost výjezdu na Chopok.

Recenze od uživatele Daniel Chocholatý

Daniel Chocholatý

04.08.2018

5.0

Maximální spokojenost již druhým rokem.

Recenze od uživatele Michal Skala

Michal Skala

26.02.2018

1.0

Prezentace na internetu a vysoká cena za ubytování vzbuzuje očekávání bezstarostného pobytu v luxusu profesionálním servisem. Po příjezdu jsme však zažili zklamání z reality. K ubytování se těžko zajíždělo autem, z důvodu mnoha aut jednodenních návštěvníků. Sníh nebyl odklizen okolo domu ani na balkonech. V apartmá bylo přetopeno a topení nešlo regulovat jinak než otevíráním oken. Kuchyňka byla částečně vybavena nekvalitním levným nádobím, varná deska nefungovala, lednice byla vhodná tak na mini bar. V apartmá chyběly skříně na vybalení věcí z kufru, koupelny jsou také bez možnosti odložení věcí. Celkové technické a ergonomické řešení apartmá není domyšlené pro pohodlný pobyt. Snídaně donáší pozdě a tím narušují denní program. Snídaně je každý den stejná. Nekvalitní šunka plná vody a mazlavé sýry. Raději bych poloviční porci kvalitnějších potravin. Personál je těžko dostupný a když někoho doženete tak vám jen slíbí nápravu nedostatků ale následně se nic neděje. Úklid je nedůsledný, maximálně vymění ručníky. Stačilo by, aby personál byl lépe organizovaný a důslednější. Toto ubytování nedoporučuji, za opravdu vysokou cenu dostanete podprůměrné služby.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti