Jezerka | volné termíny | Cestolapka.cz

Jezerka Seč, Česká Republika

Vynikající
49 RECENZÍ
4.5

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.5/5.0
Recenze od uživatele Ifca Krakalova

Ifca Krakalova

09.09.2020

5.0

Dobrý den zdravím všechny cestovatele v první řadě hotel je obklopen krásnými lesy a spoustou pěkných míst, hotel byl supr důležité je si dopředu vše rezervovat od střelnice přes masáže az po bowling prostě vše dopředu čím dřív tím líp pro vás.Jídlo tam vařily neskutečně dobrý ! Pokud budete chtít jíst někde v okolí tak vaří v určitou dobu.Za mě tam bylo fakt krásně.

Recenze od uživatele Zdeněk Kyncl

Zdeněk Kyncl

31.08.2020

5.0

Strávili jsme v tomto hotelu pracovní víkend a vše probíhalo k naprosté spokojenosti. Usměvavý pozorný personál, pokud jsme cokoli potřebovali bylo nám vyhověno , poděkování patří i vedoucímu provozu panu Marešovi který se nemalou měrou podílel na hladkém průběhu akce. Naše přání a požadavky splnil na více než 100% . K dobré pohodě přispělo nádherné wellness taktéž s příjemným a ochotným personálem . Děkujeme a zcela jistě se někdy vrátíme.

Recenze od uživatele Pavel Kořínek

Pavel Kořínek

26.08.2020

5.0

Pobyt Slevomat, 3 noci s 2 vnuky koncem července 2020, dependance. Na rozdíl od okolních menších hotelů - Delta, Kapitán - celkem plně obsazeno. Proč? Dobré ubytování, perfektní jídlo, ale především vstřícný, empatický a usměvavý personál všude, kde jsme s ním přišli do styku. Všude čisto resp. neustále čištěno. Příjemné bazény v rámci poukazu kdykoliv. Wellness nemohu hodnotit, nevyužili jsme. Ale dle popisu může být i pro znalce lákavé. Jediná drobnost - pokoj v dependanci, 3lůžák, se nedal dobře vyvětrat. Všechna okna na jih, stále pod působením slunce = v noci dost teplo. Mohu s čistým svědomím doporučit.

Recenze od uživatele Karolina Jandova

Karolina Jandova

22.08.2020

5.0

Moc prijemne misto s luxusne moderni atmosferou, jidlo absolutne vyborne, perfektne pripravene, mlady pan, ktery nas obsluhoval, byl velmi pozorny, zaujaty, profesionalni a prijemny. Na venkovni terase se sedi opravdu dobre. Cas, ktery jsme zde stravili, stal za to.

Recenze od uživatele El 023

El 023

10.08.2020

4.0

Moc se nám líbilo, masáže parádní. Vhodné pro rodiny s dětmi. Jediné co bych vytkla je, když mate pokoj nad hlučnou terasou.

Recenze od uživatele Eliška Poledníková

Eliška Poledníková

19.07.2020

5.0

Pobyt nemůžu hodnotit, ten jsme neměli, ale navštívili jsme hotelové wellness, které bylo opravdu parádní. Spousta druhů saun, krásně osvětlené, milá slečna na recepci. Byli jsme tam o půl 2 odpoledne, takže nás tam byla jen hrstka a byl to opravdu příjemně strávený čas. Rádi se zase vrátíme :-)

Recenze od uživatele Andrea Štĕpánková

Andrea Štĕpánková

09.07.2020

4.0

Hotel je velmi pěkný, čistý, pokoje, úklid, skvělé wellness. Snídaně, večeře - u 4hvězd. hotelu bych čekala větší výběr a pestrost. Dojem kazí personál u baru obsluhující na terase. Evidentně chybí manažer provozu, který by mladým brigádníkům rozděloval práci. Takto pobíhají nekontrolovaně, vytváří se chaos v objednávkách, lidé čekají....Je to škoda, investice do dobrého provozního je u hotelu tou nejlepší investicí.

Recenze od uživatele Martina Bínová

Martina Bínová

28.06.2020

4.0

Pěkný hotel s velkým množstvím sportovních aktivit, jídlo průměrné, personál ochotný

Recenze od uživatele Vendula Beránková

Vendula Beránková

24.06.2020

5.0

Měly jsme tu s kolegyněmi rozloučení se školním rokem a mohu říct, že díky paní Zuzaně Beránkové bylo vše dokonalé, naprosto perfektně připraveno, všude s námi bylo počítáno, velmi mě potěšily osobní rezervace na stole, jídlo vynikající, servis výborný, veškerý personál byl vstřícný a mohu jen doporučit... loučit se zde se školním rokem bylo skutečným relaxem :))

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti