Chata U Milovského rybníka 2 - Sněžné | volné termíny | Cestolapka.cz

Chata U Milovského rybníka 2 - Sněžné Sněžné, Česká Republika

Velmi dobré
9 RECENZÍ
4.3

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny.

Celkové hodnocení 4.3/5.0
Recenze od uživatele Igor Steiner

Igor Steiner

06.09.2020

5.0

Příjemný personál, perfektní ubytování, skvělé snídaně... a luxusní klid

Recenze od uživatele Erika Kočárková

Erika Kočárková

05.09.2020

5.0

V penzionu Gaudeamus jsme v září 2019 měli svatbu. Pobyt jsem měli od pátku do neděle, v sobotu proběhl obřad přímo na terase penzionu. Samotná domluva s majiteli byla velice příjemná a ve všem se nám snažili vyjít vstříc. Menu jsme tvořili společně, bylo ve stylu grilovačky a domácích výrobků. Majitelé nás překvapili s kuchaři některými jejich nápady a tak jsme měli možnost na tabuli najít domácí salám, nakládaný hermelín nebo skvělé vepřově z grilu. Kuchaři se ochotně poprali i s pár porcemi bezlepkového menu (svíčková, dezert). Jídlo bylo skvěle připravené a dochucené, personál ochotný, rychlý a příjemný. Prostředí se krásně hodilo k naší představě méně formální svatby, s prostorem pro volný pohyb dětí venku a klid jejich rodičů, pokoje jsou prostorné a čisté. Slavnostní oběd proběhl v hlavním prostoru restaurace a noční zábava v salonku v přízemí a tak jsme nerušili ty, co šli spát. Penzion můžeme jen doporučit.

Recenze od uživatele brawl stars gameři

brawl stars gameři

31.07.2020

4.0

Výborné snídane, krásné pokoje. Doporučuji jít na sedm palic, milovské perníčky nebo buchtův kopec.

Recenze od uživatele Petra Havlová

Petra Havlová

23.07.2020

5.0

Při příchodu na hotel pro nás bylo hned potěšením vidět potetovaného kuchaře který se o nás staral v Tradičním hostinci Vříšť. Nezklamal ani tady na Gaudeamusu.Čočková polévka byla vynikající, rizoto snad ještě lepší, pečené kuřátko se jen rozpadalo. Všichni se pojďte podívat jak se to má dělat. Moc děkujeme !

Recenze od uživatele Jan Pavelka

Jan Pavelka

06.06.2020

5.0

Super jídlo i obsluha. Doporučuji

Recenze od uživatele Radek Štarman

Radek Štarman

04.09.2019

5.0

Na první pohled jsem si penzion zamiloval. Skoro dokonalá příroda, klid, rodinná atmosféra, ochotný a přátelský personál. Kousek jsou různá místa pro turistiku.

Recenze od uživatele Jana Vondrakova

Jana Vondrakova

29.07.2019

1.0

Paní nám přinesla něco jiného, než jsme si objednali a ještě na nás byla nepříjemná, že je to naše chyba.. Maso chutnalo, jakoby ho měli 14dní staré.. Sem už nikdy víc

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti