Krizantem | mapa | Cestolapka.cz

Krizantem Alanya, Turecko

Vynikající
10 RECENZÍ
4.7

Cena

V ceně zájezdu je zahrnuto:

• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku

• transfery do pobytového místa a zpět

• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu

• česky/slovensky mluvící delegát

• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře




K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):


• volitelné doplňkové služby


• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)


storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt

storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)

storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)

storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt



Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.
Doporučení
Kvalitní hotel s příjemnou atmosférou a pozorným personálem leží jen pár kroků od písčité pláže, na klidném místě a přitom kousek od rušného centra letoviska Alanya. Hotel doporučujeme nejen rodinám s dětmi, ale všem, kteří chtějí prožít pohodovou dovolenou. Kromě odpočinku na pláži můžete vyrážet na příjemné procházky po promenádě do nedalekého centra, nebo si užít spoustu zábavy s hotelovými animátory. Ať už tedy plánujete relaxovat na pláži, bavit se u bazénu nebo vyrážet do víru živého letoviska, jste tu správně.
Gps
36.535210,32.035169
Pláž
Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 50 m od hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA. Vodní sporty za poplatek.
Plazcca
cca 50 m
Plazm
50
Poloha
Hotel se nachází v letovisku Alanya, cca 120 km od letiště v Antalyi, cca 3 km od centra
města a cca 50 m od písčité pláže.

Adresa hotelu:Güller Pinari, Oba Göl Mevkii, Keykubat Blv., 07400 Alanya/Antalya
Popisnawww
Kvalitní hotel s příjemnou atmosférou a pozorným personálem leží jen pár kroků od písčité pláže, na klidném místě a přitom kousek od rušného centra letoviska Alanya. Hotel doporučujeme nejen rodinám s dětmi, ale všem, kteří chtějí prožít pohodovou dovolenou. Kromě odpočinku na pláži můžete vyrážet na příjemné procházky po promenádě do nedalekého centra, nebo si užít spoustu zábavy s hotelovými animátory. Ať už tedy plánujete relaxovat na pláži, bavit se u bazénu nebo vyrážet do víru živého letoviska, jste tu správně.
Stravování
Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od
07:00 do 09:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:00 h) v hlavní hotelové restauraci, odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických i nealkoholických nápojů. Součástí all inclusive je i bar na pláži, zde jsou podávány pouze nealkoholické nápoje,
alkoholické nápoje za poplatek. Uvedené časy jsou orientační.
Ubytování
Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (vana nebo sprcha,
WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a minibarem (za poplatek). Možnost až dvou přistýlek. Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar u bazénu, snack bar, plážový bar, tři venkovní bazény, dětský bazén, skluzavka (pro děti od šesti let), dětské hřiště.


Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, fitness, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, dětská postýlka (nutno předem objednat).


Za poplatek: internetový koutek, SPA centrum, sauna, turecké lázně, masáže, biliár, hlídání dětí, půjčovna aut, lékař, čistírna.
Název
Krizantem CK Club

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.7/5.0
Recenze od uživatele David Haman

David Haman

31.07.2019

4.0

Slušný hotel, ale na 4 hvězdy to zase moc není. Každý musí posoudit sám.

Recenze od uživatele Jitka Draslarová

Jitka Draslarová

19.07.2019

5.0

Pěkný hotel hned u pláže, příjemné prostředí, služby na úrovni, personál velice ochotný.

Recenze od uživatele Sylva Sprostáková

Sylva Sprostáková

18.07.2019

5.0

Skvělé počasí přelom květen červen. Studenejší moře.

Recenze od uživatele Jana Krátká

Jana Krátká

12.06.2019

5.0

Klidné a pěkné prostředí hotelu,usměvavý a ochotný personál,čisto na pokojích jen ten přístup do moře je špatný-kamenity a i na kraji velké bavlny o které se často lidé zranili,musí být boty do vody a dávat pozor kam se šlape,pro menší a malé děti moc špatně,jedině u bazénu,ale to zase nemusejí jezdit k moři.

Recenze od uživatele Dana Forbelska

Dana Forbelska

12.06.2018

5.0

Super, maximální spokojenost. Pěkně se o nás starali. Jídlo od 7 od rána až do 21 večera. Nejdříve snídaně potom pozdní snídaně od půl jedné oběd po obědě grilování na zahradě hamburgery nebo hranolky následoval čaj o páté s koláčem na to zmrzlina a od 19 večeře. Člověk si musel hlídat talíř, aby mu ho neodnesli ještě s jídlem. Tři bazény, tři bary s obsluhou. Personál milý, uctivý a ochotný. Pokoj uklizený každý druhý den. Osobně doporučuji. Nenašla jsem jedinou chybu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti