Piave | volné termíny | Cestolapka.cz

Piave Venezia, Itálie

Slušné
6 RECENZÍ
2.8

Tento zájezd je určen pro individuální klienty. Je možné prodloužení pobytu v Benátkách o další den. Doporučujeme včasnou rezervaci. Ceny a dostupnost letenek (a tím i cena zájezdu) se mohou měnit. V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Benátek (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). Za menší příplatek je však možné zpravidla zvolit i jiné časy letů.
Stravování
Součástí ubytování je snídaně v hotelové restauraci.
Ubytovaní
Hotel Piave *** Leží jen 10 minut jízdy od Grand Canal! Hotel se nachází na 150 m od vlakového nádraží, autobusy a vlaky do centra jezdí každých 5/10 minut. Za poplatek je k dispozici parkoviště pro hosty, cyklisté vítáni. Kyvadlové autobusy na letiště staví 100 m od hotelu. Všechny pokoje jsou zařízeny v tradičním stylu a vybaveny veškerým komfortem včetně: klimatizace, topení, vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, TV, trezorem na vyžádání, vysoušečem vlasů a telefonem. Hotel má také barový servis, internetový koutek a Wi-Fi připojení pro ty, kteří chtějí připojit k internetu z vlastního notebooku. Místní taxa 1,47 - 2,10 EUR (platba na místě v hotelu).

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.8/5.0
Recenze od uživatele Kacer Donald

Kacer Donald

28.04.2019

2.0

Je to staré a za sle. Úklid nic moc smrat v pokoji s nějakej vůně

Recenze od uživatele zbyněk walter

zbyněk walter

30.01.2019

4.0

Ubytování odpovídající ceně, bohaté snídaně. Výborné místo poblíž MHD, nádraží a dobrá dostupnost do Benátek

Recenze od uživatele 10tomason

10tomason

21.07.2018

4.0

Líbilo se mi tam, slušný hotel!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti