Slezan | volné termíny | Cestolapka.cz

Slezan Bruntál, Česká Republika

Slušné
11 RECENZÍ
3.2

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.2/5.0
Recenze od uživatele Pavel Grundman

Pavel Grundman

06.09.2020

2.0

Hotel je pozůstatek z dob komunismu, prochazi sice rekonstrukcí, pokoje a koupelna odpovídá ceně, ale zbytek je v původním stavu 80. let minulého stoleti.

Recenze od uživatele Jan Kos

Jan Kos

23.08.2020

5.0

Na chodbách je to zastaralé a rezavé, ale pokoje jsou luxusní! Na snídani je obrovský výběr pokrmů, ale nechutnala mi káva. Příjemný personál. Na pokojích je televize, lednice, vana i sprcha, Wi-Fi je velmi rychlá. Úklid je v pořádku, až na nedostatek toaletního papíru. Ani jednou nám ho nedali. Restaurace v hotelu je skvělá. Za mě veliká spokojenost!

Recenze od uživatele Milka K.

Milka K.

20.08.2020

4.0

Příjemné překvapení v komplet rekonstruovaném pokoji v jednotném designu ve stylu dýhy, což působí teple a příjemně, celkově pohodlí a komfort za přijatelnou cenu, WiFi a LCD TV samozřejmostí, za mě víc než spokojenost

Recenze od uživatele Alena Čermáková

Alena Čermáková

02.08.2020

2.0

Slečna v restauraci velmi pomalá, při snídani první den chybělo nádobí - talirky, lžíce, lžíčky- vše jsem ji musela připomenout, když jsem ji řekla ze chybí talíře, začala se smát ze zase chybí, což je velmi neprofesionální. Druhý den tam už měla na pomoc jinou slečnu, ale talirky byly špatně umyté, byly špinavé. Člověk pak ani nemá na jídlo chuť. Pokoje byly čisté, nevýhodu vidím ve společných balkonech, kdy nás sousední pokoj budil, jelikož měli nějaký večírek. Interiér hotelu zastaraly, ale vzhledem k ceně ubytování chápu. Zvenku vypadá hotel hezky, díky nové fasádě.

Recenze od uživatele Marie Hruba

Marie Hruba

01.08.2020

3.0

Tomuto hotelu dávám jenom 3 hvězdy, jelikož personál v restauraci není zrovna dvakrát příjemný. U snídaně chybí opakovaně nádobí, který není schopný nikdo doplnit. Co se tyče pokojů, ty jsou však v pořádku.

Recenze od uživatele M K

M K

27.07.2020

3.0

Bohužel i tady se to mění k horšímu. Na hotel jezdím většinou později večer. Platba kartou nebyla problém. Při posledním pobytu vše jinak! Není možné platit kartou! Proč? Odpověď byla, že my jsme tady jen ochranka! Následovala tedy cesta do bankomatu. Už jsem to psal posledně. Hotel se z venčí opravuje, rekonstrukce by byla potřeba hlavně uvnitř. Tím nechci říci, že hotel je špatný! Pokoje hezké, velké, útulné. V některých i sprchový kout s masáží. Je ale vidět, že např. některé části nábytku jsou už ošoupané, některé vypínače světel by bylo potřeba vyměnit atd. a další drobnosti které bohužel kazí dobrý dojem. Snídaně jsou super. Široký výběr. Sýry, salámy, párky, jogurty, kafe, čaj, džus, okurky, rajčata, vejce atd. Obrovská výhoda je, že recepce funguje 24 hod. Nevýhoda je, že restaurace otevřena pouze do 15:00 hod. Snad se nepletu.

Recenze od uživatele Sofie Vrublova

Sofie Vrublova

06.07.2020

4.0

Trochu zastaralé a někde rezavé jinak jsem spokojena s hotelem je to tam hezké a na recepci jsou hodně milý.t taky hezký výhled

Recenze od uživatele Blanka Hanáčková

Blanka Hanáčková

05.07.2020

5.0

Byla jsem tady podruhé a veliká spokojenost

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti