Alpský Hotel - Špindlerův Mlýn | volné termíny | Cestolapka.cz

Alpský Hotel - Špindlerův Mlýn Špindlerův Mlýn, Česká Republika

Velmi dobré
24 RECENZÍ
4.0

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.0/5.0
Recenze od uživatele Tomas Trefilik

Tomas Trefilik

18.08.2020

4.0

Příjemné prostředí, co se týče ubytování, nemám co vytknout. Pokoj byl čistý a naprosto dostačující. Personál milý a vstřícný. Snídaně super, jedine co můžu vytknout byla slabší kvalita večeři, ale nebylo to nic hrozného. Celkově určitě doporucuji.

Recenze od uživatele Vasek Smejkal

Vasek Smejkal

13.08.2020

4.0

Kdo nehledá luksus ale hledá klid a krásný výhled, je tu správně. Je to poslední ráj na českém území. Doporučuji.

Recenze od uživatele Pavlína Tamášová

Pavlína Tamášová

27.07.2020

5.0

Po všech negativních komentářích jsem měla trochu obavy. Ale...bylo to naprosto zbytečně. Musím říct, že jsem dost náročná a hnidopich....takže mě hodnocení...úžasný, úžasný, úžasný...naprosto super personál, pohodový hotýlek, ubytování super, vše naprosto skvěle. Nemám co vytknout...škoda jen, že jsme byly jen na víkend...krásná krajina, jídlo super...snídaně naprosto luxusni...vše bylo k mé naprosté spokojenosti

Recenze od uživatele Kissprdelka

Kissprdelka

13.07.2020

5.0

+ Příjemné prostředí nejen co se hotelu týče, ale také díky ochotnému a neustále usměvavému personálu. V rámci pobytu jsme měli polopenzi, která nezklamala - naopak naprsto nadchla. Hotel je umístěn s nádherným výhledem. - Téměř nic, jen bohužel nešlo zprovoznit topení na pokoji pro sušení prádla, což je pochopitelné v červenci.

Recenze od uživatele Niki Kacka

Niki Kacka

10.07.2020

3.0

Když podávají palačinku plněnou malinovou marmeládou a se šlehačkou, bylo by vhodné, aby zmíněná palačinka nebyla STUDENÁ, ale měla "pokojovou" teplotu. tady byl jak talíř tak pokrm velice chladný. Jinak spokojenost i s obsluhou !

Recenze od uživatele Lucie Dvořáková

Lucie Dvořáková

07.07.2020

4.0

Příjemné klidné prostředí. Pokoje čisté. Opravdu výborná kuchyně. Milý, vstřícný a ochotný personál. Vstřícný přístup k domácím mazlíčkům. Skvělá herna (kulečník, fotbálek, šipky). Jedna hvězda dolů za wellness (zastaralé, špatný úklid, studená a páchnoucí voda ve vířivce) a nepohodlné polštáře na pokoji. Pobyt jsme si ale celkově opravdu užili a rádi se sem znovu vrátíme.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti