Spa & Wellness Hotel Orchidea: Relaxační Pobyt 3 Noci | volné termíny | Cestolapka.cz

Spa & Wellness Hotel Orchidea: Relaxační Pobyt 3 Noci Veľký Meder, Slovensko

Slušné
74 RECENZÍ
3.4

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0
Recenze od uživatele Michal Jansa

Michal Jansa

06.08.2020

3.0

Mají tady vynikající jídlo, obsluhu a hotelový bazén. Bohužel to kazí oproti zaplaceným penězům poměrně nekonfortní pokoj. Největší mínus je klimatizace. Prostě není. Údajně se má chladit podlahou, ale výsledek jsou jen studené dlaždice a v pokoji 29C°. Další velké mínus je, že se prostě nevyspíte. Neustálí dupot a rámus na chodbě, chybí dveře mezi předsíňkou a ložnicí. Vzhledem k tomu, že není klimatizace museli jsme stále mít otevřené balkónové dveře a okno. Takže cca v 6.30. vás vzbudí rámus z venku zřejmě z kuchyně. A to ať se na mě nezlobí, ale na dovolené nehodlám vstávat jako do práce. A ještě k tomu když se něco popije, tak si chce člověk přispat. Jo a ve sprše by mohli mít místo igelitového závěsu šoupací dveře. Ale to je jen detail. Proto dávám jen tři hvězdičky! ! !

Recenze od uživatele Dusan Mlynek

Dusan Mlynek

14.07.2020

5.0

Výborná kuchyně a velmi příjemné prostředí. Přes cestu od termálních lázní.

Recenze od uživatele Nikol Kavalírová

Nikol Kavalírová

15.02.2020

5.0

Hotel Orchidea je nejlepší hotel kde sem kdy byla všem bych sem ho doporučila protože se mi tam moc ale moc líbilo.

Recenze od uživatele Martin Kusnir

Martin Kusnir

15.02.2020

3.0

Na to jak drahá restaurace to je, tak nemůžete si sednout kam chcete, měl jsem sebou delegaci z Peru a na to že deklarujeme jaký to nejsme svobodný svět jako Evropané, tak jsem se vyloženě styděl. Chtěli jsme si sednout k oknu a byli jsme vykázání a museli jsme sednout na místo, kde jsme sedět nechtěli.

Recenze od uživatele Martina Vysoudilova

Martina Vysoudilova

27.12.2019

1.0

Jsme zde po několikáté a naposledy, pokoj hned vedle kuchyně, v 6h ráno rachot, nějaká omluva a upozornění že není jiný, jelikož je hotel plny ani slovo, to by jsme i přežili ale ta neochota, stůl si nemůžeme rezervovat ale jsou výjimky kterým to umožní. Asi nemají potřebu si vážit pravidelných hostů. Snad jsme měli jen špatný den/dny. Ať se vám zde líbí o trochu víc než nám.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti