Spa Hotel Lanterna: Letní Dovolená Pro Dva - 3 Noci | volné termíny | Cestolapka.cz

Spa Hotel Lanterna: Letní Dovolená Pro Dva - 3 Noci Leskové, Česká Republika

Velmi dobré
57 RECENZÍ
4.4

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.4/5.0
Recenze od uživatele Roman Vosicky

Roman Vosicky

25.08.2020

4.0

Hotel nemůžeme hodnotit, jelikož jsme zde nebydleli. Budeme však hodnotit degustační menu hotelové restaurace Vyhlídka, kterým se hotel docela hojně pyšní a prezentuje, a na které jsme sem vyrazili. Především chci říci, že i když se na následujících řádcích objeví docela dost negativ, ve skutečnosti jsme byli vcelku spokojeni. Najedli a napili jsme se dobře, vína v rámci vinného párování byla velice chutná a ladili a hodili se k jednotlivých chodům. Přesto mám však k návštěvě restaurace několik připomínek. První vede k samotnému šestichodovému degustačnímu menu. Vím že je léto a že jde o pokus připravit lehké letní jídlo. Nicméně si myslím, že v dnešní době, šafránové rizoto a losos s bramborem není nic co by vás mohlo nadchnout. Myslím si, že v dnešní době, pokud se někdo zajímá o gastronomii a vaření, tak si tyto jídla lehce udělá doma sám. Tady šlo zcela jistě zvolit lepší a zajímavější chody. Losos byl naprosto průměrný, já ho měl dokonce přepečený a manželka v něm měla i kosti. Brambory zcela bez ochucení. Šafránové rizoto taky nijak nepřekvapilo. Největší hvězdou tak pro mě osobně byl květákový krém, který byl překvapující i přísadami v něm a velice chutný. Manželku naopak nejvíce nadchl předkrm v podobě teriny s kapáry a kachním zauzeným filátkem. Celkově nás ale menu nijak naozářilo. Nicméně brzy se bude degustační menu menit a nová nabídka na říjen, vypadá mnohem mnohem zajímavěji a myslím že se sem vrátíme ji ochutnat. Pak pár připomínek k obsluze. Jak tady někdo psal, byla nedostatečná. Na naší část restaurace byl jeden člověk. Ze záčatku šlo všechno ještě rychle a dostávali jsme jeden pokrm za druhým. Pak se ale vše zhoršilo. Po lososovi se náše obsluha někam vytratila (asi pomáhat do ostatních částí restaurace) a my jsme seděli velice dlouhou dobu, bez jídla a bohužel i bez pití, než se vrátila. Pak ještě dlouho obsluhovala okolní stoly, takže jsme dost vyprahli, než došlo na nás a my dostali konečně desert a víno k němu. Vím že degustační menu trvá déle, jsme na to zvyklí i odjinud, ale toto s tím nemělo nic společného. Prostě se nestíhalo. Další zmatek nastal při placení. Menu jsme měli zaplacené, dostali jsme na něj dárkový poukaz. Dokupovali jsme si k němu pouze vinné párování. Nicméně když nám byl doručen účet, bylo na něm naúčtováto i vlastní menu. Takže účet se musel stornovat. Popravdě, když jsme konečně zaplatili a odcházeli, tak jsme byli rádi že to máme za sebou. Já vím že to zní, že si tady strašně stežuji, ale ono jinak až na těchto pár chybiček to byla příjemná záležitost a určitě jsme rádi, že jsme ji absolvovali. Bohužel, když ale porovnáme toto menu s tím, které jsme dostali ve zlínské LaVille, jejímuž degustačnímu menu jsme dali pět hvězdiček, a bylo opravdu lepší, tak zde musíme jednu hvězdičku prostě ubrat. Ale těšíme se na říjen. Máme roční výročí svatby, takže s novým menu to bude možná vhodná příležitost pro návštěvu. :) Děkujeme.

Recenze od uživatele Petra Gryczova

Petra Gryczova

24.08.2020

5.0

Tento hotel splňuje všechny mé požadavky super pobytu na horách a s perfektními hotelovými službami

Recenze od uživatele Mysan Mysan

Mysan Mysan

24.07.2020

5.0

Skvělý hotel, od začátku ochotný personál, prostorné pokoje, skvělý shuttle servis mezi Lanternou a Hotelem Horal kde jsou velké termální bazény. Na pokojích bylo po celou dobu příjezdu čisto a měli jsme k dispozici luxusní kosmetiku Lakshmi. Jeden z nejlepších hotelů v Beskydech, rádi se sem vracíme.

Recenze od uživatele Ann A

Ann A

23.07.2020

5.0

Malý horský hotel ,příjemný atmosféra, vynikající kuchyně a výborná obsluha. Pokoje čisté a příjemné zařízené. S pobytem jsem byla velmi spokojená.

Recenze od uživatele Lenka Káčerová

Lenka Káčerová

02.03.2020

4.0

Krásný hotel, příjemné místo k odpočinku. Jediné, co nás trošku překvapilo, bylo 6ti chodové menu, které trvalo 3 hodiny! Bylo to šíleně dlouhé. Jeden obsluhující na celou restauraci, což bylo nad jeho síly. Na první chod jsme čekali pouze o vodě skoro 45 minut! Měli jsme zakoupenou i degustaci vína, o poslední víno jsme se museli připomenout. Jídlo bylo jinak skvělé.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti