Riu Palace Cabo Verde | volné termíny | Cestolapka.cz

Riu Palace Cabo Verde Santa Maria, Kapverdské ostrovy

Velmi dobré
77 RECENZÍ
3.8

Popis
Rozlehlý hotel jen pro dospělé patřící známému hotelovému řetězci Riu nabízí svým hostům nepřeberné množství sportovních i zábavních aktivit a možnost využívat zázemí sousedního sesterského hotelu Riu Funana!
Rychlý přehled
hotel jen pro dospělé ALL INCLUSIVE v ceně (24 hodin) renovované lážně s nepřeberným množstvím procedur živá hudba, show a spousta animací vhodné pro aktivní klientelu Wi-fi internet zdarma bez povinného vánočního a silvestrovského příplatku
Stručná poloha
cca 15 minut jízdy z letiště v sousedství sesterského hotelu Riu Funana přímo u nádherné písečné pláže
Poloha
ostrov Sal, hotel jen pro dospělé se nachází v blízkosti městečka Santa Maria (cca 1,5 km), kde najdete obchůdky, restaurace a bary. Leží přímo u nádherné písečné pláže, sousedí se sesterským hotelem Riu Funana. Vzdálenost od letiště cca 15 km.
Vybavení resortu
500 pokojů a suite. 4 restaurace, 5 barů, noční klub, 2 bazény (1 teplotně regulovaný v zimních měsících), SPA centrum, fitness, aquagymnastika, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kajaky, tenis, plážový volejbal, stolní tenis, billiard, hrací automaty, animační programy, konferenční místnost, boutique, kadeřník, Wi-fi internet zdarma. Některé uvedené služby najdete v sousedním sesterském hotelu Riu Funana.
Vybavení pokoje
Standard pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky
Popis zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky
Stravování
formou ALL INCLUSIVE (24 hod.).
Náš názor
Rozlehlý hotel jen pro dospělé patřící známému hotelovému řetězci Riu nabízí svým hostům nepřeberné množství sportovních i zábavních aktivit a možnost využívat zázemí sousedního sesterského hotelu Riu Funana!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve suite.
Odkaz na WWW
https://www.riu.com/en/hotel/cape-verde/island-of-sal/hotel-riu-palace-cabo-verde/index.jsp
www odkaz popis 1
RIU Cabo Verde
Cena letecky/osoba zahrnuje
charterovou leteckou dopravu Praha - Kapverdy- Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění, povinnou letištní bezpečnostní taxu cca 45 EUR (po příletu na letišti) nebo 1.500 Kč víc jak 5 dní před odletem přes CK.
Povinné příplatké letecké dopravy
kapverdská vláda zavedla novou turistickou taxu ve výši 220 CVE (cca 2 EUR) na noc a osobu nad 16 let. Při pobytu na 14 dní je vybírána taxa jen za 10 nocí. Tento poplatek se hradí přímo na recepci ubytovacího zařízení.
Letecky poznámka
Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Celkové hodnocení 3.8/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti