Château St. Cloud | volné termíny | Cestolapka.cz

Château St. Cloud La Digue, Seychely

Velmi dobré
1 RECENZÍ
3.7

Středisko
Digue
Poloha
Malý hotýlek Chateau St. Cloud se nachází v samém centru ostrova La Digue. Hlavní budova dokončená již v roce 1929 byla nedávno přeměněna v šarmantní rodinný hotel s atmosférou staré koloniální Francie. Jeho půvab doplňuje okolní scenérie s exotickými květinami, ovocem a tropickými rostlinami podtrhující venkovský poklid.
Pláž
Překrásná písečná pláž Anse Source d´Argent je vzdálena 10 min chůze nebo 3 minuty jízdy na kole. Doporučujeme navštívit i další pláže, které patří mezi nejhezčí na Seychelách.
Vybavení
Restaurace (kreolská kuchyně), bar s výhledem na bazén, bazén, internet (za poplatek)   Internet
WiFi ve vybraných prostorách za poplatek.
Ubytování
V hotelu je celkem 16 pokojů, z toho 4 pokoje deluxe, 6 pokojů superior a 4 pokoje standard. Ve všech pokojích mají postele moskytiéru.
Pokoje deluxe se nachází v původním domě s výhledem do zahrady a jsou vybaveny, klimatizací, stropním ventilátorem, velkou koupelnou s rohovou vanou a sprchovým koutem, IDD telefonem, minibarem, trezorem a příslušenstvím na přípravu kávy nebo čaje.
Pokoje superior jsou velmi prostorné a jsou vybaveny, klimatizací, stropním ventilátorem, velkou koupelnou s oddělenou vanou a sprchovým koutem, IDD telefonem, minibarem, trezorem, příslušenstvím na přípravu kávy nebo čaje a verandou.

Pokoje standard jsou vybaveny stropním ventilátorem, sprchovým koutem, IDD telefonem, minibarem, trezorem, příslušenstvím na přípravu kávy nebo čaje a verandou. Klimatizace je možná na vyžádání za příplatek.
Stravování
snídaně, polopenze, plná penze Restaurace je otevřena pro snídaně, obědy a večeře. Zpravidla třikrát týdně jsou večeře doprovázeny živou hudbou a podávají se formou bufetu. 
Sport a zábava
V hotelu si můžete zapůjčit kolo, na nedaleké pláži provozovat vodní sporty aj.
Cena zahrnuje
* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.
Informace
Od 1.8.23 byla zavedena turistická taxa splatná na místě 8 USD na osobu a noc.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.7/5.0
Recenze od uživatele Tkjgdd

Tkjgdd

Před 4 týdny

3.0

order lipitor 10mg pills <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 40mg without prescription</a> lipitor 80mg tablet

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti