Ibis Al Barsha | volné termíny | Cestolapka.cz

Ibis Al Barsha البرشاء, Spojené arabské emiráty

Slušné
44 RECENZÍ
3.1

Popis zájezdu

Jedná se o kombinovaný pobytový zájezd v Dubaji a některém z plážových letovisek ve Spojených arabských emirátech. Poznejte historickou i moderní část obchodního centra světa - Dubaje. Po zbytek času si můžete užívat slunečné pláže a křišťálově čistou vodu v letovisku Ras Al Khaimah nebo Fujairah. (Níže uvedené kombinace patří mezi nejdoporučovanější, ale v případě zájmu lze kombinovat libovolné hotely z naší hotelové nabídky v Dubaji a Ras Al Khaimah nebo Fujairah)

PRVNÍ 3 NOCI STRÁVÍTE V DUBAJI VE VYBRANÉM HOTELU SE SNÍDANÍ A ZBYTEK NOCÍ V RAS AL KHAIMAH NEBO VE FUJAIRAH VE VYBRANÉM HOTELU S POLOPENZÍ NEBO ALL INCLUSIVE.

Na vyžádání je možnost stravu a počet nocí v hotelech libovolně změnit.

Lze přikoupit již v Praze "Balíček s výlety" pro pobyt v Dubaji. Provedeme vás historickým centrem Dubaje s průvodcem, navštívíte i proslulé tržiště Golden Souk. Ve večerních hodinách se vydáte na plavbu zátokou Dubai Creek tradiční lodí Dhow. Po zbytek času si můžete užívat např. slunečné pláže a křišťálově čistou vodu na některé z dubajských pláží.

CENA BALÍČKU (2 VÝLETY): 2, 980 CZK/OS.

Výlety zahrnuté v ceně balíčku -

Půldenní prohlídka Dubaje s průvodcem
Večerní plavba lodí po zátoce Dubai Creek s večeří

Poznámka:

Uváděná cena je za 1 osobu v DBL (při obsazení 2 dospělými osobami)

Příplatek za jednolůžkový pokoj či sleva za dítě se zobrazí po rozkliknutí nezávazné rezervace

Prohlídka je s anglicky mluvícím průvodcem. Za poplatek možnost český průvodce.

Popis Lokace
RAS AL KHAIMAH:

Rás al-Chajma, do češtiny přeloženo jako "vrcholek stanu" je jedním ze sedmi Spojených arabských emirátů se stejnojmenným hlavním městem, které kromě relaxace na prosluněných plážích nabízí také možnost poznání historie v místním muzeu. Emirát se nachází v severní části Spojených arabských emirátů u Perského zálivu a sousedí s Ománem. Jeho rozloha je 1684 km2, což z něj činí 4. největší emirát s počtem obyvatel okolo 300tis. Rás al-Chajma je skvělým místem k dovolené především pro ty, kteří touží po klidnějším místě. Dokonce i stejnojmenné hlavní město emirátu není příliš rušné. Turismus se zde však neustále rozvíjí. Charakteristické pro tento emirát je příjemné podnebí a místy zalesněné pohoří "Hajar", kam by se měli vydat všichni, kteří rádi zdolávají vysoké vrcholy. Je považován za přírodně nejrozmanitější a zároveň nejkrásnější oblast Spojených arabských emirátů. Rozhodně bychom si neměli nechat ujít výlet do pouště. Výpravy jsou zajištěny terénními vozy a cesta po dunách je nezapomenutelným zážitkem. Milovníci historie pak jistě uvítají možnost výletu k některému z mnoha hradů a dávných strážných věží. Byl vždy důležitým obchodním centrem mezi východem a západem. Zajímavým zážitkem jsou velbloudí závody, které se tu konají každý rok, v lednu či v únoru. Soutěží více než 100 velbloudů! Oblast se rovněž stává oblíbeným cílem golfistů, populární jsou především hřiště "Al Hamra" a "Tower Links". Nejen děti si pak užijí v "Ice Land Water Parku" v "Al Jazirat Al Hamra", kde je spousta bazénů, vodopádů, skluzavek a jiných vodních atrakcí. V oblasti najdeme také paintballové hřiště, oblíbené lázeňské město "Khatt" či archeologickou lokalitu "Wadi Hqil".

DUBAI:

Dubaj, volně přeloženo jako "místo srazu" je dalším ze sedmi emirátů ve Spojených arabských emirátech. Je druhým největším a nejlidnatějším emirátem, hned po emirátu Abú Dhabí, se svou celkovou rozlohou 4 114 km² a 2,6 mil. obyvateli. Leží na Arabském poloostrově v Perském zálivu. Vládcem Dubaje je šajch Mohammed bin Rašíd Al Maktoum, který je víceprezidentem a premiérem SAE ( hlavou státu je emír Abú Dhabí). Hlavním centrem emirátu je město Dubaj. Město má dobře vybudovanou a hustou dopravní síť, moderní silnice a dálnice. V Dubaji je také neobvyklé složení obyvatelstva, které je tvořeno hlavně přistěhovalci (zhruba 85 %), občané SAE jsou tedy menšinou. Největší část emirátu zabírá poušť, avšak je zde spoustu krásných pláží, které jsou tvořené bílým jemným pískem, moře je azurové. Neznámější pláží je Jumeirah Beach, u které stojí ty nejvíce luxusní hotely světa. Místní moře je potápěčským rájem. Dubaj je však také emirátem plným kontrastů - velbloudi, pouště a tržiště se doplňují s vysokými budovami, nákupními centry a zábavními středisky. Jedná se zároveň o nejtolerantnější emirát. Nechybí rovněž široká nabídka vysoce kvalitních golfových hřišť, která jsou odborníky považována za jedny z nejlepších na světě. Pro příznivce aktivní dovolené se nabízí možnost výletů na kole. Obyvatelé Dubaje si libují ve zvláštnostech, o čemž hovoří mimo jiné tzv. "Palm Island" - dva umělé ostrovy ve tvaru palem či hotel ve tvaru plachetnice "Burj al Arab".

Popis ubytování
IBIS AL BARSHA 3***:

Hotel Ibis Al Barsha se nachází v centru Dubaje, v nové obchodní čtvrti Al Barsha, v ulici Sheikh Zayed. K vyhlášenému obchodnímu a zábavnímu centru Mall of the Emirates jsou to jen cca 2 km. K nejbližší zastávce metra cca 10 až 12 minut chůze. Hotel se nachází v přímé blízkosti konferenčního centra a World Trade Centra. Vodní park Wild Wadi jen několik minut od hotelu. Je možné také vyrazit do Zoo, která se nachází asi 100 m od hotelu. Mezinárodní letiště v Dubaji je vzdáleno 25 km. Hotel nabízí velmi moderní ubytování ve 480 menších pokojích. Součástí pokojů je klimatizace, služba buzení hotelových klientů, satelitní televize s plochou obrazovkou na zdi a Wi-Fi internetové připojení. Ve všech pokojích najdete také pracovní stůl a vlastní koupelnu s fénem. Hotel je bezbariérový a jeho služby zahrnují 24h recepci, úschovnu zavazadel, Wi-Fi na veřejných místech a hotelové parkoviště. Navštívit můžete hotelovou restauraci, kavárnu a 2 bary. V restauraci hotelu si můžete pochutnat především na pokrmech mezinárodní kuchyně. V nabídce obou barů je pestrý výběr nápojů. Oproti tomu do hotelové kavárny si lze zajít na různé druhy kávy a čaje.

HILTON RESORT & SPA RAS AL KHAIMAH 5*****:

Tento luxusní pětihvězdičkový resort se nachází na 2 km dlouhé soukromé pláži s bílým pískem na severním cípu Arabského poloostrova. Ubytování je v pokojích hlavní hotelové budovy nebo plážových vilkách s balkonem a výhledem na Arabské moře. Hotel má celkem 475 klimatizovaných pokojů vybavených vlastní koupelnou a sociálním zařízením, telefonem, minibarem, plazmovou TV, DVD přehrávačem a trezorem, vysokorychlostním Wi-Fi připojením. Plážové vilky jsou navíc vybaveny luxusním ložním prádlem, francouzskými okny a koupelnou s mramorovou deskou. Resort disponuje 7 vyhřívanými bazény, fitness centrem s kardio stroji, wellness centrem se saunou a nabídkou celé řady procedur a masáží. Vybavení hotelu zahrnuje vstupní halu s recepcí, směnárnu, hlavní restauraci s venkovní terasou, několik á la carte restaurací a barů, vířivku s výhledem na moře, terasu na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, dětský klub, dětské hřiště a dětské bazény (jeden z nich s tobogánem), obchod se suvenýry, business centrum s konferenční místnostmi a kadeřnický salon. Ke stravování si můžete vybrat z mnoha mezinárodních restaurací, které mimo jiné podávají jídla asijské, jihoamerické a italské kuchyně. Najdete zde také bar přímo u bazénu, plážový bufet s nabídkou grilovaných jídel a whisky bar. Za poplatek zde lze provozovat vodní sporty či potápění. Pro milovníky golfu je tu 18jamkové hřiště Tower Links. Centrum města je vzdáleno pouhých 10 minut od hotelu.

Program
1. DEN
Přílet do Dubaje v ranních/odboledních/večerních hodinách.
Přivítání se zástupcem/řidičem partnera s cedulí Kentlucky. Transfer do hotelu v Dubaji. Ubytování.

2. - 3. DEN - volný den - v programu zakoupeného stravování s možností využití fakultativních výletů.

4.DEN - v dopoledních hodinách volný program, ve 12:00 check out. Na recepci vyzvedne řidič a následný transfér do Hotelu v Ras Al Khaimah, ubytování.

5. - 7. DEN - volné dny v programu zakoupeného stravování s možností využití fakultativních výletů.

POSLEDNÍ DEN
Volný program dle itineráře. Check out z hotelu.
V dopoledních/odpoledních/večerních hodinách transfer na Mezinárodní letiště Dubai

ASISTENCE ČESKY/SLOVENSKY MLUVÍCÍHO DELEGÁTA NA TELEFONU

Při pobytu na 7 nocí se jedná o ubytování v Dubaji v hotelu Ibis Al Barsha 3* na 3 noci se snídaní a v Ras Al Khaimah v hotelu Hilton Ras Al Khaimah resort and spa 5* na 4 noci s polopenzí/ all inclusive. Na vyžádání je možnost stravu a délky pobytu v hotelech libovolně změnit.

HOTEL IBIS AL BARSHA 3* - snídaně
HILTON RESORT AND SPA RAS AL KHAIMAH 5* - polopenze/all inclusive


Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Celkové hodnocení 3.1/5.0
Recenze od uživatele Txihcq

Txihcq

Před 4 týdny

3.0

lipitor 10mg drug <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 10mg online</a> atorvastatin us

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti