Grand Hotel Primus: Rekreační Pobyt 6 Nocí | volné termíny | Cestolapka.cz

Grand Hotel Primus: Rekreační Pobyt 6 Nocí Slovinské lázně, Slovinsko

Velmi dobré
13 RECENZÍ
4.3

Poloha

Hotel se nachází v nejstarším slovinském městě Ptuj, vedle termálního aquaparku. Většina centrálních části je chráněna jako kulturní dědictví. Nad městem se tyčí Ptujský hrad, odkud je nádherný výhled na malebné městečko. V okolí města se nachází mnoho dalších zajímavých míst k podnikání turistických výletů a k vinným sklípkům v oblasti Haloze.

Stravování

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a jsou vybaveny TV, telefonem, trezorem a minibarem. Možnost jedné přistýlky. Dětská postýlka na vyžádání (za poplatek).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, restaurace s pokrmy z antické doby, bar, obchod se suvenýry.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), župan k bazénům, vstup do Vespasianus termálních bazénů, vstup do plaveckých bazénů v Thermal Parku, vstup do hotelových bazénů v den příjezdu před ubytování a poslední a v den odjezdu po celý den, parkoviště. Aquapark, který se nachází v sousedství hotelu (o rozloze 4200 m2 se skládá z 12 vnitřních a venkovních bazénů s termální vodou, bazénu s umělými vlnami, podvodních masážních proudů, skluzavek, vířivé vany a nejdelším toboganem ve Slovinsku), .
Za poplatek: wellness centrum Augusta vybudované v římském stylu (vnitřní a venkovní bazén, dětský bazén, svět saun, termální koupele a masáže v římském stylu).

TIP

Hotel, který je vybudován v římském stylu a nese název po slavném římském generálovi Marku Antoniu Primusovi se pyšní vlastním termálním wellness centrem a termálním wellness centrem a termálním aquaparkem, který se nachází v sousedství hotelu. Hotel je tedy vhodný pro strávení relaxační dovolené, ale i aktivnější dovolené rodin s dětmi.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.3/5.0
Recenze od uživatele Marcela Vaclová

Marcela Vaclová

09.05.2019

5.0

Všechno na nejvyšší úrovni. Poděkování patří celému personálu. Hotel určitě doporučují

Recenze od uživatele Lenka Malíková

Lenka Malíková

22.11.2017

5.0

Skvělé lázně, výborné snídaně.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti