Jumeirah Zabeel Saray | volné termíny | Cestolapka.cz

Jumeirah Zabeel Saray Dubai, Spojené arabské emiráty

Slušné
10 RECENZÍ
3.3

Popis
Luxusní plážový resort na západním půlměsíci ostrova Palm Jumeirah nabízí úchvatné výhledy na Arabský záliv a působivé panorama Dubaje. Interiér resortu je inspirován paláci z velkého a nádherného období Osmánské říše!
Rychlý přehled
vhodné pro rodiny s dětmi velkolepé Talise Ottoman Spa slevy pro děti do 16 let skvělý dětský klub 10 gastronomických zařízení Wi-fi internet zdarma denně zdarma kino s popcornem a vodou
Stručná poloha
Dubai - Palm Island cca 35 minut od letiště v Dubaji přímo u vlastní 1 km dlouhé písečné pláže
Poloha
Palm Island Jumeirah, resort otevřený v lednu 2011 leží u vlastní 1 km dlouhé písečné pláže a je plný množství ručně malovaných fresek a bohatých nástěnných maleb dle turecké předlohy, které ve Vás evokují velkolepost Zlatého věku. Vzdálenost od letiště cca 35 minut, nedaleko vodního parku Aquaventure, který se nachází v hotelu Atlantis.
Pojmenování upoutávky 1
Zábava.
Popis upoutávky 1
Fun park pro nejmenší hosty.
Vybavení resortu
405 pokojů a suite a 38 okázalých rezidencí. Klimatizace, 10 restaurací a barů, bazén s jacuzzi, dětský bazén, Talise Ottoman Spa (8000 m2, obrovský bazén, 42 terapeutických místností a 3 autentické turecké hammams), fitness, potápění, vodní sporty, rybaření, tenis, plážový volejbal, golf, tenis, nákupní arkáda, kadeřník, dětský klub, business centrum, konferenční sály, kino, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut, shuttle bus do nákupních center. Resort nabízí také lodní spojení do Dubai Marina.
Vybavení pokoje
Superior pokoj - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, 42´´ SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, multimediální přípojka, koupelna, sprcha, WC, balkon, sedací souprava. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí v pokoji.
Pojmenování zařízení 1
Superior pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování pro 2 děti
Popis zařízení 1
Superior pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování pro 2 děti
Stravování
snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze - formou kombinace bufetu a servírovaného menu či á la carte. Možnost zakoupení nápojového balíčku tzv. Unlimited Drinks Package - více info v CK.
Náš názor
Luxusní plážový resort na západním půlměsíci ostrova Palm Jumeirah nabízí úchvatné výhledy na Arabský záliv a působivé panorama Dubaje. Interiér resortu je inspirován paláci z velkého a nádherného období Osmánské říše!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšších typech pokojů či suite.
Odkaz na WWW
https://www.jumeirah.com/en/stay/dubai/jumeirah-zabeel-saray?
www odkaz popis 1
Jumeirah Zabeel Saray
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Dubai - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, česky/anglicky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění, turistickou taxu (platí se na místě).
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.3/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti