Orchid Hotel Dubai | volné termíny | Cestolapka.cz

Orchid Hotel Dubai Dubaj, Spojené arabské emiráty

Ujde to
1 RECENZÍ
2.4

Popis Lokace
DUBAI:

Dubaj, volně přeloženo jako "místo srazu" je dalším ze sedmi emirátů ve Spojených arabských emirátech. Je druhým největším a nejlidnatějším emirátem, hned po emirátu Abú Dhabí, se svou celkovou rozlohou 4 114 km² a 2,6 mil. obyvateli. Leží na Arabském poloostrově v Perském zálivu. Vládcem Dubaje je šajch Mohammed bin Rašíd Al Maktoum, který je víceprezidentem a premiérem SAE ( hlavou státu je emír Abú Dhabí). Hlavním centrem emirátu je město Dubaj. Město má dobře vybudovanou a hustou dopravní síť, moderní silnice a dálnice. V Dubaji je také neobvyklé složení obyvatelstva, které je tvořeno hlavně přistěhovalci (zhruba 85 %), občané SAE jsou tedy menšinou. Největší část emirátu zabírá poušť, avšak je zde spoustu krásných pláží, které jsou tvořené bílým jemným pískem, moře je azurové. Neznámější pláží je Jumeirah Beach, u které stojí ty nejvíce luxusní hotely světa. Místní moře je potápěčským rájem. Dubaj je však také emirátem plným kontrastů - velbloudi, pouště a tržiště se doplňují s vysokými budovami, nákupními centry a zábavními středisky. Jedná se zároveň o nejtolerantnější emirát. Nechybí rovněž široká nabídka vysoce kvalitních golfových hřišť, která jsou odborníky považována za jedny z nejlepších na světě. Pro příznivce aktivní dovolené se nabízí možnost výletů na kole. Obyvatelé Dubaje si libují ve zvláštnostech, o čemž hovoří mimo jiné tzv. "Palm Island" - dva umělé ostrovy ve tvaru palem či hotel ve tvaru plachetnice "Burj al Arab".

Popis ubytování
ORCHID HOTEL 3***:

Nachází se poblíž nejznámějšího módního bulváru Al Rigga přibližně 5 minut od mezinárodního letiště v Dubaji. Hotel je proslulý svou pohostinností a přepychem. Největší pozoruhodnosti města - nákupní řetězce a zábavní centra jsou vzdálena jen několik minut od Hotelu Orchid. Hotel disponuje celkem 84 klimatizovanými pokoji, které jsou moderně zařízeny. Samozřejmostí je vlastní koupelna s WC, satelitní TV, minibar, trezor a vysoušeč vlasů. V hotelu se nachází venkovní vyhřívaný bazén, vířivka, sauna, parkoviště, čistírna prádla a bot, směnárna, obchodní centrum, bar či noční klub. Využít můžete služeb hotelového personálu, hotelovou ochranku, dopravu na letiště (zdarma), 24h pokojovou službu a v případě nutnosti i lékaře. Restaurant Golden Fork nabízí mezinárodní pokrmy. V hotelu je také Orchid Hotel Restaurant, noční klub Cindy's Filipino Night Club, Shame Indian Night Club a Arcadia Arabian Night Club. Odpoledne můžete zajít také do hotelové kavárny, která nabízí jak teplé tak studené nápoje se zákusky a arabskou vodní dýmku. Orchid Hotel je výbornou volbou pro každého, kdo si chce užít všech možností zábavy a nákupů, které Dubaj nabízí.

Program
Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Celkové hodnocení 2.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti