Joes Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Joes Resort Unawatuna, Srí Lanka

Popis
Tento designový hotel se nachází na písčité pláži v jedné z nejkrásnějších oblastí Srí Lanky Unawatuna v jižní části ostrova.
Poloha
Vzdálenost od hlavního města Colomba je 144 km a 3 km od přístavního města Galle. Unawatuna má své místo v historii, je opředena mnoha legendami, ale je známá i jako místo přistání holandských vojsk v 17. Století a ve zdejším okolí se odehrála jedna z bitev portugalsko-holandské války. Nyní okouzlí především milovníky přírody a ekologie. Kromě korálových útesů a bohatého podmořského života, zde najdete několik desítek vzácnějších druhů ptáků a samozřejmě želvy.
Ubytování
Moderně a vkusně zařízené pokoje splňují veškerý komfort luxusní dovolené. Jsou zařízené v rustikálním stylu a mají balkón či terasu. K vybavení patří wi-fi, klimatizace, LCD televize, safe, fén, vybavení na přípravu kávy a čaje. Pokoje všech kategorií mají možnost přistýlky i dětské postýlky a jsou vhodné pro rodiny s dětmi.
Vybavení a služby
Stravování formou polopenze si můžete vychutnat v místní restauraci s dechberoucím výhledem na oceán. Restaurace se specializuje na zdravou asijskou a evropskou kuchyni, používá pouze lokální čerstvé suroviny a naleznete zde i vegetariánské, veganské a bezlepkové pokrmy.
Sport a zábava
Panoramatický střešní bazén, vodní sporty

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti