Waridi Beach Resort & Spa | volné termíny | Cestolapka.cz

Waridi Beach Resort & Spa Kiwengwa, Zanzibar a Tanzanie

Slušné
1 RECENZÍ
3.4

Popis hotelu
Poloha: příjemný a oblíbený resort, který se nachází na jedné z nejkrásnějších pláží Zanzibaru, kde můžete zažít ostrov ve správné rovnováze mezi pohodlím a neformálností. Waridi Beach Resort & SPA se nachází jen 40 kilometrů od mezinárodního letiště a města Stone Town a nachází se na severovýchodním pobřeží v Pwani Mchangani, před širokou pláží jemného bílého písku, která se táhne mezi mořem a palmami. Ubytování: Classic Garden - nachází se v prvním patře hlavní budovy, je obklopen tropickými palmovými háji a nachází se v odlehlejší oblasti, než je centrum každodenních a nočních aktivit resortu. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, trezorem, lednicí a balkonem. Bungalov s výhledem do zahrady a na oceán - mají výhled na tropické zahrady a těží z exotické relaxační atmosféry, zatímco bungalovy s výhledem na moře nabízejí přímý výhled na Indický oceán. Všechny bungalovy jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, trezorem, lednicí a balkonem nebo terasou.
Vybavení
Vybavení hotelu: Hlavní restaurace Waridi s bufetovými službami je známá svou typickou středomořskou kuchyní v kombinaci s typickými příchutěmi a kořením ostrova Zanzibar. Jednou týdně nabízíme našim hostům svahilskou lahodnou a typickou večeři na Zanzibaru. K doplnění kulinářského zážitku vegetariánská jídla je v bufetu vždy k dispozici dobrý výběr mořských plodů a masa, dále hotel nabízí A 'LA CARTE RESTAURANT, bazén, hotelové lázně IKA SPA a SISHA RESTAURANT & BAR, která nabízí široký výběr rychlého občerstvení, jako jsou hamburgery, párky v rohlíku, saláty, grilované ryby a ovoce k obědu, které můžete ochutnat obdivováním krásného výhledu. Je ideálním místem k pití exotického koktejlu kdykoli během dne. Méně než 5 metrů od opulentní pláže, která vám umožní strávit chvíle odpočinku a užívat si „sladké lenosti“ místa: hluboké modré vody vám dají vědět, že jste v ráji. Spor a zábava: Pokud během pobytu nechcete přerušovat fyzickou aktivitu, můžete si najít malou tělocvičnu, která uspokojí potřeby všech hostů, kteří chtějí spojit wellness a péči o tělo s psychofyzickou pohodou. Naplňte své dny osvěžujícími vodními sporty a novými zážitky: naučit se kitesurfovat, potápět se na útesech nebo plavat s delfíny. Hotelové potápěčské centrum je vždy k dispozici pro ty, kteří nechtějí nechat ujít vzrušení z plavání v tyrkysových vodách oceánu a sledování mořského dna obývaného barevnou mořskou divočinou. Jízdní kola jsou volně k dispozici pro projížďky u moře a procházejí cyklisty bohatou přírodní krásou, zajímavou historií a fascinujícími místy. ALL INCLUSIVE LIGHT: Welcome drink, snídaně, oběd a večeře s bufetovou službou. Pozdní snídaně v baru od 10:30 do 12:00, americká káva, horký čaj a studená během dne v baru. Voda, nealkoholické nápoje, sklenice podávaná od 10:00 do 22:00 v baru, horký čaj a káva s pečivem do 17:00, čerstvé ovoce na pláži ve stanovených hodinách.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0
Recenze od uživatele Rkucin

Rkucin

04.11.2022

3.0

order calcitriol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol 0.25mg tablet</a> cost rocaltrol

Recenze od uživatele Sqbiam

Sqbiam

04.11.2022

3.0

buy rocaltrol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">cost calcitriol 0.25mg</a> rocaltrol usa

Recenze od uživatele Vsmulb

Vsmulb

04.11.2022

3.0

rocaltrol pills <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol drug</a> calcitriol cheap

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti