Ambassador | recenze | Cestolapka.cz

Ambassador Primorsko, Bulharsko

Vynikající
2 RECENZÍ
4.8

Pláž

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 200 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 450 m od hotelu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a svažující se postupně do moře. VYHRAZENÝ PROSTOR NA SEVERNÍ PLÁŽI SE SLUNEČNÍKY ZDARMA POUZE PRO ZÁKAZNÍKY ALEXANDRIA GROUP. Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky (mimo vyhrazený prostor CK Alexandria), lehátka, vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na plážích je nutné dodržovat předepsané rozestupy mezi slunečníky s lehátky. Vzhledem k nižšímu počtu turistů a kapacitním omezením v hotelech, sice neočekáváme, že bude docházet k nedostatku slunečníků a lehátek, avšak to nelze ani vyloučit. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Poloha

Nachází se v severní části letoviska, cca 250 m od centra, cca 200 m od severní pláže a cca 450 m od jižní pláže.

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní, večeří, polopenze za zvýhodněnou cenu (snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu) nebo programu ALL INCLUSIVE SPECIAL v nedaleké (cca 100 m) restauraci Alexandria Club Restaurant. Služby all inclusive special zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 17:30 do 20:30 h) v restauraci Alexandria Club Restaurant (cca 100 m). Dále zahrnuje malá dopolední a odpolední občerstvení formou balíčku (např. sendviče, slané nebo sladké pečivo apod.). Při snídani jsou podávány vybrané teplé nápoje a stolní voda, k obědu a večeři neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických nápojů (limonád), stolní vody, jedna sklenice vína nebo sklenice piva. Stravování bude striktně bezkontaktní, jídlo bude z bufetových stolů podáváno personálem (na základě Vašeho výběru).

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

Vybavení

Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a venkovní bazén.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky a lehátka u bazénu. U bazénu je nutné dodržovat předepsané rozestupy mezi slunečníky s lehátky. Vzhledem k nutnosti dodržovat předepsané rozestupy mezi slunečníky s lehátky v hotelu u bazénu, lze s vysokou pravděpodobností očekávat jejich nedostatek.

TIP

Velmi oblíbený a vyhledávaný rodinný hotel Ambassador svým hostům nabízí komfortní ubytování rodinného typu, příjemnou atmosféru, venkovní bazén u hotelu a ideální polohu.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.8/5.0
Recenze od uživatele Mirka Teichmanová

Mirka Teichmanová

21.07.2019

5.0

Skvělý hotel a velmi vstřícní majitelé.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti