Apollo Palace | recenze | Cestolapka.cz

Apollo Palace Moraitika, Řecko

Vynikající
10 RECENZÍ
4.6

Pláž

Písčitooblázková pláž se nachází cca 70 m od hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA, plážové osušky za vratný depozit (5 EUR), vodní sporty za poplatek. Na pláži je nutné dodržovat předepsané rozestupy mezi slunečníky s lehátky. Vzhledem k nižšímu počtu turistů a kapacitním omezením v hotelech, sice neočekáváme, že bude docházet k nedostatku slunečníků a lehátek, avšak to nelze ani vyloučit.

Poloha

Hotel se nachází v letovisku Messonghi, cca 20 km od letiště. Celý komplex je postaven v řeckém stylu a je tvořen dvoupatrovými vilkami, jež jsou rozmístěny v krásné zahradě plné zeleně, květin a olivovníků. Obchůdky, bary a taverny jsou vzdálené cca 350 m v městečku Messonghi a cca 700 m v letovisku Moraitika. Autobusová zastávka a bankomat se nacházejí nedaleko hotelu. Hotel je vzdálen cca cca 70 m od písčitooblázkové pláže.

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu v hlavní restauraci (snídaně od 7:00 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:30 h), občerstvení během dne formou pozdní snídaně od 10:00 do 12:00 h, snacku od 12:00 do 18:00 h, zmrzlina od 10:00 do 18:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v barech v době od 10:00 do 23:00 h. Stravování bude striktně bezkontaktní, jídlo bude z bufetových stolů podáváno personálem (na základě Vašeho výběru). Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost až dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

Vybavení

Prostorný hotelový areál je rozdělen do dvou částí - pro rodiny s dětmi a pouze pro dospělé. V části pro rodiny s dětmi se nachází dva bazény s oddělenou dětskou částí. V klidné části pouze pro dospělé mohou klienti využívat bazén a dvě vířivky. U bazénů je nutné dodržovat předepsané rozestupy mezi slunečníky s lehátky. Vzhledem k nižšímu počtu turistů a kapacitním omezením v hotelu, sice neočekáváme, že bude docházet k nedostatku slunečníků a lehátek, avšak to nelze ani vyloučit. Dále má hotel vstupní halu s recepcí, restaurace, a la carte restauraci a dětské hřiště.
Zdarma: WiFi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénů a v zahradě, basketbalové hřiště, stolní tenis, šipky, hřiště na plážový volejbal, boccia, fitness centrum, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: SPA centrum, sauna, masáže, kadeřnictví, manikúra, pedikúra.

TIP

Luxusní hotelový komplex zasazený do nádherné rozkvetlé zahrady se nachází pouze pár kroků od písčitooblázkové pláže s křišťálově čistým mořem. Kombinace vysoce kvalitních služeb a výborné polohy hotelu nedaleko od nákupních možností je zárukou výjimečné dovolené pro klienty všech věkových kategorií. Ubytování ve vkusně vybavených pokojích, krásná zahrada, klidný bazén s vířivkou pouze pro dospělé, ale i dětský bazén a velké hřiště pro děti, to jsou jen některá z největších lákadel tohoto hotelu.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.6/5.0
Recenze od uživatele DUSAN Ligas

DUSAN Ligas

04.10.2019

5.0

Perfektni hotel 5 hvezdicek si pravem zaslouzi

Recenze od uživatele Frantisek Toman

Frantisek Toman

14.09.2019

5.0

Personál příjemný a ochotný, chtěli jsme vyměnit pokoj, kvůli klimatizací z restaurace (celou noc huci), nebyl problém. Tři bazény, jeden jen pro dospělé, jeden děti, jeden normální. Pláž tak 100 m, břeh vyvřelina, bez bot do body raději ne. Jídlo dobré hodně ryb, i vegetarián výběr. Večer, jako v Řecku, hrají do cca 24 hod. Ale dobré.

Recenze od uživatele Svicak Svicak

Svicak Svicak

20.08.2019

3.0

Absolutně neodpovídá počtu hvězd. Krásný, ale zanedbaný areál. Jídlo ok. Dost mista v jídelně. V pokojích moc neuklizeno. Špinavá koupelna.

Recenze od uživatele Alojz Tekauer

Alojz Tekauer

26.06.2019

5.0

Fajna dovolená.

Recenze od uživatele Petra Kralova

Petra Kralova

18.06.2019

5.0

Skvělý

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti