Delphin Imperial | recenze | Cestolapka.cz

Delphin Imperial Lara, Turecko

Vynikající
105 RECENZÍ
4.7

Popis
Luxusní hotel 5* se řadí do řetězce hotelů Delphin. Nabízí obrovský výběr aktivit a služeb na velmi vysoké úrovni. Je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro jednotlivce.
Rychlý přehled
vlastní Spa a wellness centrum aquapark se skluzavkami ultra all inclusive program vhodné i pro rodiny s dětmi
Stručná poloha
přímo u soukromé písečné pláže nákupní možnosti v přímém okolí město Antalya 15 km mezinárodní letiště 10 km
Poloha
Luxusní hotel 5* Vás již z dálky zaujme svým architektonickým provedením působícím velmi majestátně, až futuristicky. Pyšní se skvělou polohou přímo u široké a dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, což ocení zejména rodiny s dětmi a slabší plavci. V přilehlé části je pláž soukromá. Komplex se rozléhá na celkové ploše úctyhodných 54 000 m2 a to v oblíbeném středisku Lara. V jeho bezprostředním okolí najdete řadu restaurací, obchůdků a dalších turistických lákadel. Hlavní město oblasti-Antalya-je vzdáleno pouhých 15 km, mezinárodní letiště 10 km (doba transferu cca 20 min.).
Pojmenování upoutávky 1
Restaurace
Popis upoutávky 1
Kvalitní a nikdy nekončící Ultra All Inclusive v hlavní či 7 á la carte restaurací.
Pojmenování upoutávky 2
Aquapark
Popis upoutávky 2
Velký vodní park se skluzavkami, lunapark či dětský klub (4-12 let) zaujme každé dítě.
Vybavení hotelu
Rozlehlý hotelový komplex je tvořen hlavní, architektonicky velmi zajímavě provedenou, 9patrovou budovou se 4 věžičkami (minarety) a rozlehlou centrální částí s bazény vsazenou do udržované hotelové zahrady přecházející k pláži. Uvítá Vás prostorná elegantní vstupní hala s recepcí, výtahy a lobby barem. Využívat můžete společenské prostory, business centrum, konferenční prostory, nákupní pasáž, hernu, směnárnu, internetový koutek, knihovnu, salónky, dětský kout, kadeřnictví a řadu dalších společných prostor. K relaxaci je hostům k dispozici hotelové Spa a wellness centrum s velkým vnitřním bazénem (225 m2), samostatným dětským vnitřním bazénem (12 m2), tureckými lázněmi, saunou, párou, relaxačními místnostmi, možností masáží a revitalizačních či kosmetických procedur všeho druhu dle Vašeho přání (poplatek). Nechybí zde profesionálně vybavené fitness centrum. O stravování a posezení se postarají: velká hlavní bufetová restaurace Gusto, dalších 10 tematických a´la carte restaurací, 7 různých barů (vnitřní i venkovní, pool snack bar, beach bar aj.), nechybí kavárna či cukrárna. Venkovní část areálu má hlavní velký bazén (3 180 m2), samostatný dětský bazén s hradem (200 m2), relaxační bazén (278 m2) a bazén se skluzavkami (200 m2). Je zde řada slunečních teras s lehátky a slunečníky (zdarma, i na hotelové části pláže). K zábavě a sportu lze využít 2 tenisové kurty, multifunkční hřiště, stolní tenis, šipky, kulečník, na pláži plážový volejbal či středisko vodních sportů. Pro nejmenší hosty je zde mini klub, junior klub, lunapark, hřiště, dětská diskotéka. Hotel pořádá denní a večerní animační programy pro všechny věkové kategorie.
Vybavení pokoje
Hotelové pokoje jsou velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (v ceně), SAT/TV, telefon, trezor a minibar (poplatek), coffee/tea set, pracovní stůl, balkón nebo terasu. Pokoje typu Superior (35 m2) mají kapacitu 2-3 osoby, mají výhled na okolí nebo výhled na moře (nutno sjednat předem). V nabídce jsou i pokoje Family (56 m2) s kapacitou až 4 osoby (dvě samostatné ložnice). Hotel disponuje i pokoji s bezbariérovými přístupy.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek
Popis zařízení 1
Hotelové pokoje s možností přistýlek jsou velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (v ceně), SAT-TV, telefon, trezor a minibar (za poplatek), balkon nebo terasu
Stravování
ultra all inclusive - plná penze formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), pozdní snídaně, denní a půlnoční snack občerstvení, neomezená konzumace vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů 24 hodin denně. Hotel vyžaduje u stravování formálnější oblečení.
Náš názor
Nádherný hotelový komplex s veškerou vybaveností, nespočtem možností vyžití, relaxace, skvělým stravovacím servisem, vysokou úrovní služeb a pochopitelně výtečnou polohou přímo u soukromé pláže. Oceňujeme variabilitu typů ubytování a také přístup k nejmenším hotelovým hostům.
Odkaz na WWW
https://www.delphinhotel.com/EN/delphin-imperial
www odkaz popis 1
www.delphinhotel.com/EN/delphin-imperial
Cena letecky/osoba zahrnuje
odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

Celkové hodnocení 4.7/5.0
Recenze od uživatele Michaela Ocetkova

Michaela Ocetkova

07.10.2019

5.0

Úžasná dovolená. Byli jsme zde na začátku září a už zde nebylo moc dětí. Takže pokud chcete klidnější dovolenou doporučuji mimo prázdniny. Jídla vynikající, vybere si každý. Byl zde i dětský a bezlepkový koutek. Cestou na pláž po obou stranách různé stánky s jídlem, každý den tu také byli různé show. Animační program trošku slabší např. oproti Řecku a Egyptu. Bazény opravdu rozsáhlé, lunapark i aquapark super :)

Recenze od uživatele tomas kummer

tomas kummer

04.10.2019

5.0

Na.... Velmi velmi dobré úrovni

Recenze od uživatele Jan Pirich

Jan Pirich

10.07.2019

5.0

Tak se siti hotelu Delphin clovek vedle nesahne, tento byl zatim asi neklepsi.

Recenze od uživatele Toriel Dreemurr

Toriel Dreemurr

09.07.2019

5.0

Opravdu krasny a luxusni hotel. Konecne vskutku all inclusive sluzby- opravdu vse zdarma- rucniky lehatka, wifi zdarma pro vsechny hosty( a opravdu funguje). Krasny vnitrni bazen pro poledni vedra. Krasne a ciste venkovni bazeny se spoustou lehatek a slunecniku. Super pokoje, prostorne, se tremi postelemi, minibar zdarma neustale doplnovan. Bohate snidane, obedy i vecere v hlavni restauraci Gusto, behem dne jak po hotelu, tak u bazenu a plaze otevrene bary, sandvice, popcorn, cukrova vata, cukrarna. Vcera jsme navstivili Chocolaterii v priemi- bozsky vyber cokoladek. Dnes se chystame znovu;). Uklid take perfektni. More ciste, vlny tak akorat ;). Malinke minus je recepce- nejsou moc vstricni. Dali nam pokoje bez vyhledu na more, ackoliv jsme to meli zaplacene. Po manzelove stiznosti se tvarili, ze se jich to netyka. Zato nam hned nabidli, ze kdyz si priplatime, dostaneme "lepsi pokoj" i s tim vyhledem. To jsme odmitli s tim, ze prece nebudeme platit dvakrat. Prijela delegatka a zkusila dohodnout vymenu, ale ani s ni se nebavili... Nakonec delegatka zavolala vedeni a az pak se to vyresilo a my se stehovali do pokoje s vyhledem na more. Jako zabavu doporucuji navstevu delfinaria. Moc jsem se tesila, ale predstaveni milionkrat predcilo ma ocekavani. Bylo to neuveritelne. Rozhodne si to nenechte ujit. Delfinarium je asi 5 min pesky od hotelu, tak podle vedra zvazte, jestli se tam nechate dovezt nebo se projdete. Moc si pobyt tady uzivame.

Recenze od uživatele Petr Vodák

Petr Vodák

29.05.2019

5.0

Perfektní místo pro dovolenou

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti