Voi Kiwengwa Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Voi Kiwengwa Resort Kiwengwa, Zanzibar a Tanzanie

Slušné
1 RECENZÍ
2.8

Popis hotelu

Umístění

Nemovitost se nachází ve vesnici Kiwengwa na východním pobřeží Zanzibaru, přibližně 40 km od kamenného města Stone Town, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Na letiště Zanzibar je to přibližně 45 km. Povinná turistická daň se platí dodatečně v hotelu (cca 1 USD/osoba/den).

.

Pláž

Přímo u hotelu se nachází široká veřejná pláž s oddělenou částí pro hosty. Na pláži jsou k dispozici bezplatná lehátka se slunečními stříškami uprostřed palmové zahrady. Pro hosty jsou k dispozici bezplatné plážové osušky (nutná záloha).

.

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, lobby, 2 restaurace: hlavní restaurace a restaurace v tropické zahradě, kde se podávají pokrmy italské kuchyně. Dále 2 bary: hlavní bar ve vstupní hale a bar na pláži. Hotel má 1 bazén s oddělenou částí pro děti. Slunečníky, lehátka a osušky u bazénu zdarma (za osušky je vyžadována záloha). Dále je hostům k dispozici: malá knihovna a TV místnost. Za příplatek: prádelna, trezor na recepci a lékařská péče.

Internet

Ve společných prostorách objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Snídaně od 7:30 do 10:00 a večeře od 19:30 do 21:30 se podávají formou bohatého bufetu v hlavní restauraci "Ngalawa". Za příplatek možnost All inclusive: navíc obědy od 12:30-14:30 a vybrané místní nealkoholické a alkoholické nápoje k jídlu zdarma. V rámci All inclusive je zahrnuta také italská restaurace od 19:30-21:30. V baru "Nanga" a "Baobab" černá káva, minerální voda, vybrané nealkoholické nápoje během dne. V baru "Baobab" místní víno a pivo od 10:00-18:30 a občerstvení podávané formou bufetu od 13:00-14:00. Bar "Nanga" otevřený od 7:30 do 24:00, který navíc nabízí pozdní lehké snídaně od 10:00 do 11:00. Do 10:00 a po 24:00 espresso, cappuccinno, nápoje v plechovkách a lahvích, zmrzlinu a importované alkoholické nápoje za příplatek.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá denní i večerní animační program. Dvakrát týdně diskotéka a vodní a plážové sporty, jako je plážový míč a aqua aerobik. Dále stolní tenis a bowling. Za příplatek můžete využít tenisový kurt a fotbalové hřiště (cca 10 USD/hodina), stejně jako lázeňskou zónu "Mchaichai" a potápěčské a kitesurfingové centrum v blízkosti hotelu.

Webové stránky

www.voihotels.com/en/voi-kiwengwa-resort

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Komfortní hotel v africkém stylu se nachází uprostřed tropické zahrady u jedné z nejkrásnějších pláží na východním pobřeží Zanzibaru s neobvykle bílým a jemným pískem. Osloví jak ty, kteří hledají blažený odpočinek s výhledem na azurové vody Indického oceánu, tak i ty, kteří touží po exotickém dobrodružství.


Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem s mezipřistáním, letištní taxy, ubytování (10 nebo 11 nocí) v hotelech, transfery: letiště - hotel - letiště, stravování dle popisu vybraného hotelu, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní

Základní cena nezahrnuje: vízum do Tanzánie (cca 50 USD/os.), fakultativní výlety, spropitné, další jídla a nápoje a ostatní osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Zanzibar - wypoczynek

Upozornění! Výše uvedené ceny víz byly uvedeny ke dni 28.02.2023 a mohou se změnit.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.8/5.0
Recenze od uživatele Zxccda

Zxccda

Před měsícem

3.0

lipitor 20mg canada <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg without prescription</a> buy lipitor 10mg pill

Recenze od uživatele Ozmprd

Ozmprd

23.02.2023

3.0

purchase digoxin generic <a href="https://buylanoxpl.com/">lanoxin for sale</a> buy molnupiravir for sale

Recenze od uživatele Nieqao

Nieqao

05.11.2022

3.0

order calcitriol generic <a href="https://rocaltrtn.com/">buy calcitriol 0.25mg</a> buy calcitriol online cheap

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti