Pec Pod Sněžkou - Aparthotel Svatý Vavřinec | fotogalerie | Cestolapka.cz

Pec Pod Sněžkou - Aparthotel Svatý Vavřinec Pec pod Sněžkou, Česká Republika

Slušné
7 RECENZÍ
3.4

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0
Recenze od uživatele Tereza Řípová

Tereza Řípová

07.09.2020

5.0

Tento hotel jsem vybrala na víkendový pobyt s mamkou a musim říct, že lépe jsem vybrat nemohla. Užily jsme si to na 100%! Pokoj naprosto nadrherný! Celkový vzhled hotelu je super! Ale co podle mě tvoří hotel, tak skvělým je jeho personál! Touto cestou vám chceme ještě jednou poděkovat za vaší péči! A buďte pořád tak super! My se určitě vrátíme!

Recenze od uživatele Jaroslava Vlková

Jaroslava Vlková

08.08.2020

4.0

Tento hotel jsem před pár dny navštívila se svými dětmi. Měli jsme nádherný apartmán s dvěmi ložnicemi a s velkou terasou. Ubytování bylo nádherné. Takový design jsem ještě neviděla. Apartmán byl čistý a bylo opravdu vidět, že je nový. I pro děti mají skvělé vyžití. Je tam hernička jak pro malé, tak i pro ty větší děti. Jediné menší zklamání, které z celého hotelu mám je restaurace. Ta mohla být určitě o něco větší. Při snidaních je tam nedostatek místa a obsluha bohužel při větším náporu hostů nestačí doplňovat jídlo a pití. To samé bohužel platí, když jdete do restaurace na oběd nebo večeři. Při přijezdu jsme si dali v restauraci oběd, na který jsme bohužel 45 minut čekali a to i přesto, že já jsme měla objednaný salát a děti špagety, ale bylo to jen jedinkrát, takže to určitě neberu jako úplné negativum. Jinak v restauraci vaří moc dobře. Jejich kuchyň mohu doporučit Dělají výborná masa. Obsluha v restauraci byla milá a i v náporu nás vždy rychle obsloužila. Dále bych chtěla moc poděkovat milé slečně recepční, která nám vždy dokazála s čímkoliv poradit a pomoci a to i po pracovní době. Celkově mohu shrnout, že i přes malé nedostatky, stojí za to tento hotel navštívit! Určitě se sem ještě v budoucnu vrátíme.

Recenze od uživatele Jiří Psota

Jiří Psota

08.08.2020

5.0

Designový hotel s apartmány ideální pro náročnější cestovatele. Krásné wellness s několika druhy saun (finská, bio, parní), Kneippovým chodníkem a vířivkou určitě uvítáte po horském výletě a za vyzkoušení stojí i restaurace, zaměřená hlavně na maso (grill, x-oven). Můžu doporučit např. skvělou grilovanou květovou špičku (zde pod názvem používaným v Brazílii - picanha), vysoký roštěnec nebo žlutoploutvého tuňáka. Personál byl velmi vstřícný a milý. Za zmínku stojí i velký výběr kvalitních rumů (30+), kde si jejich milovník opravdu přijde na své. Snídaně byly také skvělé, jen je tu dost plno, takže se otevřou i prostory lobby baru a vinárny. Při hezkém počasí se dá posnídat též venku.

Recenze od uživatele Anna Konečná

Anna Konečná

25.07.2020

3.0

Tento hotel jsme před pár dny navštívili s partnerem. Pokoj byl moc hezký, design dvoupatrového studia jsem ještě nikde neviděla. Vybavenost pokoje na 1*, vybavená kuchyň s myčkou, troubou, pračka, krásná koupelna. Každý den čisté ručníky, dokonce převlečená postel. Jediné, co bych hodnotila trochu záporně jsou doplňkové služby hotelu. Ranní nápor snídaní kapacita restaurace nezvládala, připadáte si jako ve vosím hnízdě, kde se přetlačujete mezi fůrou lidí a stále něco dochází - hrníčky na kávu, příbory.. Personál při snídaních vypadal, jako že je práce vyloženě otravuje, snad jediný pan číšník byl milý a vstřícný. Jídlo jsme si museli vzít ven, což při krásném počasí nevadilo, ale nedokážu si tohle představit, když je zima. Při odchodu ze snídaní jsme viděli, že si dokonce někteří nosí jídlo na recepci, což je trochu divné v hotelu, který má 4 budovy. Pár výtek bych měla i k wellness službám, které byly sice skvělé, ale nedotažené do konce.. Za 90 minut wellness, které si člověk zaplatí bych očekávala trošku lepší řešení návštěvníků. Setkali jsme se ve wellness se skupinkou slečen, které nejprve plně obsadily parní saunu, poté finskou saunu a nakonec jsme s nimi seděli ve vířivce. Ze zaplacených 90 minut jsme cca 15 minut čekali, než se uvolní část, kterou jsme chtěli navštívit. Chápu, že se to nedá asi úplně ovlivnit, ale mírně nás to zklamalo, když není wellness volně dostupné, mělo by být řešeno tak, aby se tam návštěvníci nepřetlačovali ve vířivce. Jinak wellness moc pěkné, čisté s krásným designem. Celkově hodnotím pobyt kladně a doufám, že se v budoucnu vyřeší určité nedotažené detaily, které brání v dokonalosti tomuto krásnému konceptu.

Recenze od uživatele Lukáš Kosora

Lukáš Kosora

17.07.2020

3.0

Naprosto výjimečné ubytování, nádherný design propracovaný do detailu jak v interiéru tak exteriéru, skvělá lokalita, krásné okolí. Byli jsme ubytování v mezonetovém apartmá s vlastní vířivkou - rozhodně mohu doporučit - dokonalé! Bohužel co musím vytknout a byl kamenem úrazu byla obsluha. Ve 4* Aparthotelu ve kterém za dvě noci zaplatíte částku okolo 27k očekáváte excelentní servis, bohužel k tomu to mělo hodně daleko. Co se týká samotného hotelu, zde není co vytknout, recepční byla velice milá a snažila se veškeré požadavky vyřešit ihned, obsluha wellness také naprosto skvělá. Bohužel naprosto vše špatně bylo v restauraci, která je součástí. Servírka která nás bohužel obsluhovala celý víkend byla velice arogantní bez naprostého zájmu, vytknu teplé prosecco, teplá voda, servírka si ani neuměla spočítat počet osob u jednoho stolu (několikrát), kvalita jídla také vůbec neodpovídala restauraci jako je tato. Zážitek byl pokaždé otřesný. Co mohu pochválit a bylo naprosto bez chyby byla snídaně, možná z toho důvodu, že jsme nemuseli být v kontaktu s personálem. Provozní restaurace se snažil vše zachránit, velice milý a ochotný! Bohužel to celkový dojem nezlepšilo. Restauraci se raději úplně vyhnout. Rád bych se vrátil znovu, protože zážitek ze samotného ubytování byl skvělý. Možná jsme měli jen smůlu na personál..

Recenze od uživatele Nikola F

Nikola F

14.07.2020

2.0

Tady je to vylozene navsteva od navstevy, jednou skvele, podruhe odejdete hladovi a nastvani. Nekolikrat jsme byli moc spokojeni, obsluha prijemna, jidlo vyborne. Prevazuje ovsem negativni zkusenost (napriklad dnes 14.7.). Jidlo je vzdy vyborne, problem vidim v obsluze. Nikdy bych necekala ze obsluha tak zkazi zazitek - nevsimava, neorganizovana, prichazite tim o penize, my vase jidlo milujem ale to se ho musi clovek dockat, kez by obsluha sahala aspon po kotniky jidlu...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti