Liptovský Mikuláš - Holiday Village Tatralandia | mapa | Cestolapka.cz

Liptovský Mikuláš - Holiday Village Tatralandia Liptovský Mikuláš, Slovensko

Velmi dobré
132 RECENZÍ
4.0

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.0/5.0
Recenze od uživatele Petr Kostka

Petr Kostka

21.08.2020

5.0

Milujeme Slovensko! Tatralandia je srdcovka, jezdíme pravidelně, tento rok poprvé v holiday village a už nikdy jinde. Jeli jsme z hodiny na hodinu, takže na výběr ubytování nebylo moc, zbývaly jen chatky B, chatky pro nenáročné, ale vše v pohodě, čistota, super prostředí. V ceně ubytování vstupy do aquaparku, svůj vlastní vchod, kdykoliv se vám zachce, můžete aquapark opustit a zase se vrátit. Snídaně super, výběr opravdu pro každého. Zrovna jsme od vás teď dojeli domů a už je nám smutno. Za nás už jediné k vám a doufám, že to bude už příští měsíc. A ještě dodatek: animátoři boží

Recenze od uživatele Beny5579

Beny5579

24.07.2020

5.0

Perfektni misto kousek od aquaparku, pekne ubytovani, pouze lze slyset kazdy pohyb sousedu. Velmi prijemne misto na dovolenou nejen s detmi, personal naprosto skvely a ochotny.

Recenze od uživatele Karolínka Polášková

Karolínka Polášková

14.07.2020

5.0

Velmi příjemná obsluha , hotel též velmi krásný moc si to tu užívám 14.7. 2020

Recenze od uživatele Pavla Köhlerová

Pavla Köhlerová

05.07.2020

5.0

Neumim si představit být tam v sezóně, ale nám se povedlo bydlet přímo ve village, 3 děti, dva dospělí, polopenze, mimo sezonu, nejlevnější chatka. Ubytování stačilo, vstupy v ceně, polopenze úžasná. Jídlo chutné, nastavené i pro děti, i pro chlapy. Díky tomu že chatky nalepené na sebe nebyly obsazené se to dalo. V létě bychom to asi nezvladli. Naštěstí recepční ubytovavaji v rozestupech pokud to jde. Moc jsme si to užili a díky objednávce celého balíčku cca 5 měs. dopředu jsme měli za vše cenu, s kterou se v Čechách sotva ubytuji, tady to bylo ještě plus jídlo plus akvapark. Neporovnatelné.

Recenze od uživatele Darka Bělohlávková

Darka Bělohlávková

25.07.2019

1.0

Jedním slovem strašné. Když pominu tu šílenou spoustu lidí( v okolí nic podobné není), tak tam člověk nedělá nic jiného než na něco čeká( tobogany, klouzačky atd.). Pokud čekat nechce, zaplatí k už tak drahému vstup, navíc 3€, aby se dostal dříve k nafukovacím věcem po kterých se jezdí na všech atrakcích, bez nich vás na nic nepustí. Pokud nechcete čekat a ani platit za přednost, nezbývá vám nic jiného než být v normálním bazénu. A to za vice jak 2 000,- korun je opravdu mazec. Na Slovensku jsme byli po hodně dlouhé době, ale kam se hrabe v počtu lidí a šílených cen třeba Krkonoše. Už nikdy míli sousedé.

Recenze od uživatele Martin Petroušek

Martin Petroušek

13.04.2019

4.0

Aquapark je super, užijete si zábavu se vším všudy. Restaurace je tom celkem dobře, personál se o vás pečlivě postará jak při obědě tak i při večeři. Pokud si však po večeři chcete dát nějaký drink a přesednete si do baru, musíte si dojít až na bar objednat pití,jinak čekáte klidně 20min. To už jsem nevydržel a objednal jsem pití osobně na baru. Když už máte dopito a voláte na číšníka co jde kolem,tak vás ,, neslyší" Šel jsem znovu na bar a tam jsem se zeptal, zda-li obsluha má na starosti i nošení drinků v oblasti křesel (u recepce) Pán se velice omlouval a celý zbytek večera nás překvapivě obsluhoval. Druhý den je tam zase jiný zaměstnanec a je to zase stejný problém. Pokud je ovšem na place i Šéf (nosí modrou košily) tak všichni kmitají jak by měli. To je jediná výtka k tomuto výletu. Určitě všem doporučuji je tam moc hezky :)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti