Joya Paradise | informace | Cestolapka.cz

Joya Paradise Djerba, Tunisko

Slušné
133 RECENZÍ
3.4

Vybavení:
Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Objekt hostům nabízí shuttle bus. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování:
V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Za příplatek je zde navíc sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/Zábava:
Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Hotel hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, tenis, hru boccia, plážový volejbal, volejbal a golf. Za poplatek je jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, kitesurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, jízda na kajaku a aqua fitness. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. Objekt nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže, za poplatek mohou hosté využít také parní lázeň a thalasso procedury. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a noční klub.

Stravování:
V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Kreditní karty:
Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti