Savoy Seychelles Resort & Spa | volné termíny | Cestolapka.cz

Savoy Seychelles Resort & Spa Beau Vallon, Seychely

Slušné
5 RECENZÍ
3.2

Popis
Luxusní resort, který se může pochlubit vynikající polohou na pláži Beau Vallon! Špičkový servis a špičkové vybavení z něj dělají jeden z nejprestižnějších resortů na ostrově!
Rychlý přehled
největší bazén na Seychelách slevy pro novomanžele - 35% sleva na osobu možnost dokoupení Beverage Package (nápojového balíčku) benefity pro novomanžele Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
cca 25 minut od letiště Mahé u dlouhé písečné pláže Beau Vallon severozápadní pobřeží ostrova Mahé cca 10 minut od hlavního města Victoria
Poloha
Mahé Island, na severozápadním pobřeží ostrova, u dlouhé písečné pláže Beau Vallon. Vzdálenost od letiště cca 25 minut, od hlavního města ostrova cca 10 minut jízdy.
Vybavení resortu
160 stylově zařízených prostorných pokojů a suite. Klimatizace, 2 restaurace, bar, bazén (700 m2), SPA centrum, fitness, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, rybaření, tenis, dětský klub, business centrum, konferenční sál, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma. Klienti mají také možnost využívat gastronomická zařízení v sesterském hotelu Coral Strand.
Vybavení pokoje
Savoy pokoj - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.
Pojmenování zařízení 1
Standard pokoj Savoy pro 2 osoby, možnost přistýlky
Popis zařízení 1
Standard pokoj Savoy pro 2 osoby, možnost přistýlky
Stravování
snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze. Možnost dokoupení Basic Beverage Package (voda, nealko nebo pivo nebo sklenička vína během jídla) nebo Premium Beverage Package (neomezený nápojový balíček 12.00-24.00 hod.) - bližší info v CK. Od 1.11.2022 snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze. Možnost dokoupení Basic Beverage Package (voda, nealko nebo pivo nebo sklenička vína během jídla) nebo Premium Beverage Package (neomezený nápojový balíček 12.00-24.00 hod.) - bližší info v CK.
Náš názor
Luxusní resort, který se může pochlubit vynikající polohou na pláži Beau Vallon! Špičkový servis a špičkové vybavení z něj dělají jeden z nejprestižnějších resortů na ostrově!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii pokojů či suite.
Odkaz na WWW
https://savoy.sc/
www odkaz popis 1
Savoy Resort & Spa
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Mahé - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, při ubytování na ostrovech i transfery na ostrovy, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.2/5.0
Recenze od uživatele Isayfu

Isayfu

05.11.2022

3.0

buy generic rocaltrol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">cost rocaltrol 0.25 mg</a> rocaltrol 0.25 mg price

Recenze od uživatele Giiuab

Giiuab

04.11.2022

3.0

buy calcitriol generic <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol uk</a> buy calcitriol online

Recenze od uživatele Ekwosr

Ekwosr

04.11.2022

3.0

buy rocaltrol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">rocaltrol 0.25 mg over the counter</a> order generic rocaltrol 0.25mg

Recenze od uživatele Stanislav Kamba

Stanislav Kamba

14.04.2017

5.0

Bylo to super, jen to jídlo na pět hvězdiček by mohlo být pestřejší ....Za cenu 800 rupií se člověk naji v okolních restauracích úplně jinak.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti