Kirchenwirt | recenze | Cestolapka.cz

Kirchenwirt Gosau, Rakousko

Vynikající
20 RECENZÍ
4.5

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.5/5.0
Recenze od uživatele Viktor Šaroch

Viktor Šaroch

24.02.2020

5.0

Pěkné místo, ideální pro lyžaře i turisty - na sjezdovku autem 3 minuty, na běžky totéž. Asi 200 m od hotelu je navíc k dispozici zastávka bezplatného skibusu. Krásný výhled z okna na horské masívy a městečko. Ráno výborná, bohatá snídaně. Po lyžovačce je k dispozici sauna s relaxační místností. Večer funguje v objektu hojně navštěvovaná restaurace, která vaří jak polopenze pro hosty, tak i a la carte. Nabídka jídel je dostačující a za slušnou cenu, kvalitou jídla rozhodně neurazí. Kirchenwirt je určitě místo, které bych doporučil a rád se sem budu vracet. Mohla by být lepší nabídku TV programů a lepší vybavení sauny pro ochlazení - bazének nebo aspoň džber. Osobně bych ocenil bylinkovou páru - ale chápu, že jsou to další náklady na energii... V sauně bych doporučil návod na saunování pro české hosty v češtině - někteří krajané neví, že se před vstupem do sauny musí osprchovat a do sauny v žádném případě nevstupovat v plavkách... :-)

Recenze od uživatele Pavel Losenický

Pavel Losenický

13.05.2019

5.0

Vynikající, všechno v nejlepším pořádku, v pohodě. Příjemné, doporučuji.

Recenze od uživatele VladS

VladS

01.08.2018

5.0

Kirchenwirt Gosau *** Tradiční hotel Kirchenwirt stojí vedle kostela a 500 metrů od centra Gosau, uprostřed lyžařského regionu Dachstein West. Nabízí skvělou kuchyni, bezplatné parkování a připojení na internet zdarma, TV, sprcha, atd.. Místo nabízí procházky po okolí (kostely, Křížová cesta - Kalvarienberg, koupání - krytý bazén Hallenbad Gosau, Pizzeria Siena,atd). Pokoj odpovídá kategorii hotelu, všude čisto a uklizeno. Nádherný výhled na Gosaukamm. Snídaně formou bufetu (všeho dostatek), vynikající pečivo. Dostatek ovoce. Bohatá večeře se objednává ráno u snídaně (večeře o 3 chodech s výběrem ze 2 hlavních jídel). Jídelní a nápojový lístek v češtině (přeloženo Googlem). Obsluha vstřícná, profesionální. Gosau je malé, leč klidné městečko v nejjižnějším bodě Horního Rakouska. Vynikající místo pro výlety v okolí (Hallstatt, Krippenstein - 5 Fingers, Zwieselalm-restaurace Gablonzer Hütte (vynikající jablečný závin - doporučuji). Mimo jiné je zde i benzínpumpa. Pozor je samoobslužná, platí se předem kartou. Pokud v Gosau někdo uslyší o "oku Božím", pak se jedná o jedinečné jezero Gosausee, za nimž se tyčí majestátní Dachstein. Pohled na toto malé, chráněné jezírko s nejvyšší horou Solné komory v pozadí je zřejmě jedním z nejznámějších fotografických motivů z regionu. Zvláště fascinující je zrcadlení ledovce Dachsteinu v křišťálově průzračné ledovcové vodě jezera Gosausee. Toto skutečné představení přírody by si neměl nechat nikdo ujít. Dalším zlatým hřebem je lanová dráha Gosaukammbahn. Ta přepravuje turisty přímo od jezera Vorderer Gosausee do turistického ráje Zwieselalm . Bezstarostná přeprava skýtá perfektní možnost, jak si vychutnat alpský svět, ať už jste malí či velcí, mladí či v pokročilejším věku. Nádherný výhled do okolí. Doporučuji si přivstat a vyjet nahoru první lanovkou (1 jízda v 08:15 hod.). Parkoviště je zdarma a až pojedete dolů bude míjet plnou lanovku :-) a plné parkoviště. Obědvat můžete v restauraci "Gasthof Gosausee" a po obědě hurá na procházku okolo jezera. Můžete si také půjčit el.kola.

Recenze od uživatele Eva Šváhová

Eva Šváhová

25.06.2018

4.0

Ubytování dobré, trochu menší pokoje, dostali jsme na výběr 2 pokoje,my si vybrali s rozkládací pohovkou. Velmi dobré a kvalitní jídlo. Velmi vstřícný personál, za nás tady byl Slovák číšník, milý a ochotný.

Recenze od uživatele Pavel Paška

Pavel Paška

10.07.2017

5.0

Jídlo výborné. Pěkně prostředí, jediné co kazilo dojem byly otravné mouchy asi 100 na jeden stůl. Možná koupit nějaké mucholapky by neškodilo.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti