Hotel Royal Dragon | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Royal Dragon Side, Turecko

Slušné
62 RECENZÍ
3.4

Popis
Hotel ze sítě Stone Group v thajském stylu, který je obklopen nádhernou zahradou s datlovníky.
Rychlý přehled
vhodný i pro rodiny s dětmi lunapark, aquapark, hotelové programy Spa centrum stravování all inclusive
Stručná poloha
rozloha 50 000 m2 dlouhá písčitá pláž Antalya 48 km, letiště 55 km Side-5 km, Manavgat 12 km
Poloha
oblíbený hotelový komplex Royal Dragon leží v oblasti Colakli, u krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře (ocenění Modrá vlajka), jejíž přilehlá část patří k hotelu. Je pouhých 5 km od centra populárního letoviska Side. O něco dál se nachází malebné městečko Manavgat (12 km). Do obou těchto míst, stejně jako k řadě dalších zajímavostí této oblasti, se lze snadno dopravit místní dopravou nebo hotelovým taxi. Hlavní město oblasti - Antalya - je vzdáleno 48 km, mezinárodní letiště pak 55 km.
Vybavení hotelu
rozlehlý hotelový komplex (otevřeno 2008), rozléhající se na úctyhodných 50 000m2, zaujme už na první pohled svým nevšedním architektonickým provedením se střechami ve stavebním stylu asijských pagod. Hlavní 6ti patrová budova obepínající venkovní areál má dvě ubytovací křídla a v jejich prostředku rozlehlou kruhovitou centrální část hotelu. Venkovní areál přechází přes spletenec bazénů a chodníčků s dřevenými zábradlími k pláži, která v přilehlé části patří hotelu. V centrální části hlavní budovy Vás uvítá majestátní vstupní hala s recepcí, prostornými lobby prostory s barem a výtahy. Ve vnitřní části se hostům nabízí směnárna, kadeřnictví, obchody se suvenýry, minimarket, velkokapacitní konferenční místnost, menší business centra a salónky, společenská místnost, herna, vnitřní dětský koutek aj. Hotel má vlastní Spa a wellness centrum s tureckými lázněmi, saunou, vířivkou, relaxační místností, nabídkou různých druhů masáží a revitalizačních procedur. Nechybí ani kvalitně vybavené fitness centrum. Stravovací služby obstarává celkem 5 restaurací (hlavní bufetová s venkovní částí a 4 a´la carte tematické - asijská, italská, turecká a rybí), dále je zde patisserie, snack/bar, noční bistro, turecký fast food koutek. K posezení u kávy a nápojů všeho druhu Vám poslouží celkem 10 barů (vnitřní i venkovní, pool bary, plážový, disco, bowling bar aj.). Venkovní část Vám nabídne hlavní sladkovodní bazén nepravidelných tvarů (2500 m2) přemostěn v několika částech elegantními můstky zahrnující bazén se 3 skluzavkami (250 m2), další velký společný bazén (600 m2) a pro nejmenší hosty Fun Aquapark bazén (200 m2), další bazén se skluzavkami (250 m2) a ještě jeden samostatný dětský bazén (200 m2). Areál bazénů je vsazen do udržované zahrady a je obklopen slunečními terasami s lehátky a slunečníky (zdarma). K aktivnímu odpočinku se nabízí pestrá škála aktivit- tenis, volejbal, basketbal, minifotbal, stolní tenis, biliár, bowling, šipky, na pláži možnost využití služeb střediska vodních sportů a atrakcí, potápěčská báze. Hotel organizuje plejádu společenských a zábavných programů-aerobic, zumba, vodní polo, dětský minikub (4-12 let), diskotéky a vystoupení souborů a jiné. U recepce lze sjednat pronájem jízdních kol či vozidel (soukromé parkoviště k dispozici zdarma).
Vybavení pokoje
hotel s celkovou kapacitou 564 ubytovacích jednotek nabízí pokoje v několika kategoriích. Všechny jsou moderně a velmi elegantně zařízené. Standardní pokoje (40 m2) mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, minibar (poplatek), WiFi připojení, coffee/tea set, pracovní stůl, stolek a posezení, balkón nebo terasu (výhled do zahrady nebo na bazény či moře). Lze sjednat i pokoje kategorie Duplex Family (60 m2, dva propojené pokoje nebo mezonetový typ) či ubytování v Junior a King suitách s vnitřní jacuzzi (70-100 m2, kapacita až 8 osob). Na vyžádání pokoje s bezbariérovým přístupem.
Pojmenování zařízení 1
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s výhledem do okolí
Popis zařízení 1
standardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, minibar (poplatek), WiFi připojení, coffee/tea set, pracovní stůl, stolek a posezení, balkón nebo terasu (výhled do zahrady nebo na bazény).
pojmenovani_zarizeni_2
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s bočním výhledem na moře
popis_zarizeni_2
standardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s bočním výhledem na moře mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, minibar (poplatek), WiFi připojení, coffee/tea set, pracovní stůl, stolek a posezení, balkón nebo terasu (boční výhled na moře).
Stravování
All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení, noční bufet, po celý den místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje. U večeře je vyžadováno formální oblečení. Po předchozí rezervaci lze 1 x povečeřet v a´ la carte restauraci (nápoje se platí extra). Přesná místa stravování a jejich časy Vám sdělí recepce po Vašem příjezdu.
Náš názor
hotelový komplex se zcela oprávněně může pyšnit nejen pro tuto část světa ojedinělou architekturou, ale i perfektní vybaveností skýtající každé kategorii hostů pestrou nabídku vyžití, ať sportovního, společenského či relaxace. Doslova si zde přijde na to své úplně každý. Velký důraz je zde navíc kladen na nejmenší hotelové hosty a to formou samostatných dětských sektorů, animačních programů či ve stravování nebo možnostech ubytování i rodin s více dětmi. Nelze nevyzdvihnout vysokou kvalitu a zároveň pestrou škálu stravovacích možností. Pochopitelně obrovským plus je situování přímo u pláže, která je v dané části hotelová.
Odkaz na WWW
http://www.stonegroup.com.tr
www odkaz popis 1
www.stonegroup.com.tr
Cena letecky/osoba zahrnuje
odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti