Be Live Collection Canoa | volné termíny | Cestolapka.cz

Be Live Collection Canoa Bayahibe, Dominikánská republika

Slušné
90 RECENZÍ
3.0

Popis zájezdu

Jedná se pobytový zájezd v oblasti provincie "La Romana" a města "Bayahibe". V provincii "La Romana" se nachází stejnojmenné město, které je sedmým největším městem v Dominikánské Republice. Provincie La Romana nadchne své návštěvníky především plážemi s jemným bílým pískem a tyrkysově modrým mořem. Letovisko Bayahibe je skvělým místem pro milovníky potápění. Nabízí několik potápěčských center na pláži. Provincie nabízí několik golfových hřišť, nejslavnější z nich "Teeth of the dog". Prožijte Vaší dovolenou v tomto letovisku v hotelu Be Live Collection Canoa 5*, ALL INCLUSIVE.

Popis Lokace
BAYAHIBE / LA ROMANA:

Rybářská vesnička BAYAHIBE se nachází na poloviční cestě mezi městem Santo Domingo a letoviskem Punta Cana. Necelých 30 km, se pak nachází městečko La Romana. Letovisko Bayahibe nabízí turistům přesně to, co v Karibiku hledají: bílé písky, azurové moře a palmové háje. Známá pláž "Dominicus" leží na okraji národního parku "Parque Nacional del Este". K národnímu parku patří i ostrov "Isla Saona" který je přírodní rezervací. Bayahibe je tak dobrý výchozí bod pro návštěvu nejen "Isla Saona" ale i ostrůvku "Isla Catalina". Oba ostrovy nabízí šnorchlování, potápění a poznávaní podmořského světa.

V letovisku LA ROMANA se nachází největší cukrovar v zemi. Cukrovar byl postaven v roce 1917 a jedná se o jedinou velkou lisovnu kterou během své 30leté vlády nepřevzal diktátor Trujillo. Nachází se zde i přístav, kde kotví během své cesty napříč Karibikem velké výletní lodě "cruceros". Hlavní pláž tohoto letoviska, pláž "El Montero", je 3 km dlouhá a mimo jiné nabízí i vodní sporty jako je windsurfing, paragliding, kiting, jízdu na vodních lyžích nebo skútrech. Podmořský svět zase potěší potápěče a šnorchlisty. Aktivní golfisty potěší přítomnost golfového hřiště jako např. "Teeth of the Dog". V blízkosti města La Romana leží dvě turisticky zajímavé lokality. "Altos de Chavón" nazývané také městečko umělců, je to replika italské vesnice z 16. století. Kromě restaurací a vyhlídek na řeku "Chavón" je zde obrovský amfiteátr pro 5000 diváků a starobylý kostelík "Iglesia de San Estanislao". "Casa del Campo" je naproti tomu nejluxusnější rekreační zařízení Dominikánské Republiky. Rozkládá se v okolí řeky "Rio Dulce" a interiér je dílem světoznámého módního návrháře a tvůrce parfému Oscara de la Renty. Vilové stavby, které je možné si pronajmout nebo odkoupit, zde mají ve vlastnictví osobnosti jako Julio Iglesias, Shakira či Bill Clinton.

Popis ubytování
BE LIVE COLLECTION CANOA 5*****:

Hotel Be Live Collection Canoa se nachází hodinu jízdy od mezinárodního letiště Punta Cana, v letovisku Bayahibe, na pláži s bílým pískem a v těsné blízkosti národního parku "Del Este". Hotel disponuje 532 pokoji v 6 kategoriích. Standardní pokoj s výhledem do zahrady nebo Standardní pokoj s výhledem na bazén je vybaven: klimatizací, kávovarem, kabelovou TV, minibarem, trezorem (za poplatek), telefonem, Wi-Fi (za poplatek) a fénem. Pokoje Deluxe Superior jsou oproti standardním pokojům modernější, mají plochou TV, a větší koupelnu. Master Suite - stejné vybavení jako standardní pokoje, navíc obývací část s jídelnou, větší koupelnou, šatnou a jsou zde dva balkony. Další dvě kategorie spadají do časti "Adults only" - Junior Suita, vybavení mají jako standardní pokoje, navíc mají pohovku, Wi-Fi zdarma, privátní check-in a check-out ve VIP salonku, část pláže pouze pro dospělé. Master Junior suit má vše jako junior suita, a navíc má jacuzzi. Stravovaní se nabízí v jedné hlavní restauraci "Buffet" a ve 4 tematických: "Mylos" - gurmánská kuchyně (zpoplatněná), "Oralé" - mexická kuchyně, "Rodizio" - brazilská kuchyně (zpoplatněná), "Akeru" - asijská kuchyně. K dispozici je za poplatek "Lobster House" - humři, langusti. Přes den se můžete osvěžit v "Beach Bar", "Snack Bar" nebo "Plaza Bar" a večer se pobavit v "BC Night Club". Aktivit, které můžete zkusit v hotelu je mnoho např. Aerobik, lukostřelba, basketbal, potápění, fotbal, tenis, stolní tenis, vodní lyžovaní, volejbal, jízdu na koni na pláži a fitness. Pro děti je k dispozici "miniclub" (4-7 let) a "kids club" (8-12 let). Další služby, co jsou k dispozici: prádelna, lékárna, zdravotní péče, směnárna, půjčovna vozů, venkovní parkoviště, taxi služba a 24 hodinová bezpečnostní služba.

All Inclusive zahrnuje: nápoje místní výroby, bar u bazénu, na pláži + snack bar a sport bar, noční klub, lehátka a slunečníky na pláži a u bazénu, plážové osušky, bufetová restaurace + mexická a asijská, miniclub, dětský koutek, posilovna, kulečník, stolní tenis, fotbal, tenis, volejbal, aerobik, plachtění, lukostřelba a minibar.


*a la carte restaurace jsou otevřené většinou pouze na večeři, u některých je vyžadovaný formální oděv.

Změna služeb hotelu vyhrazena.

Strava

Stravovaní formou All Inclusive.


All Inclusive zahrnuje: nápoje místní výroby, bar u bazénu, na pláži + snack bar a sport bar, bufetová restaurace + mexická a asijská.

Program
1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)

Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Květen - Od 56 700,-

Celkové hodnocení 3.0/5.0
Recenze od uživatele Dbhqub

Dbhqub

23.02.2023

3.0

digoxin 250 mg tablet <a href="https://buylanoxpl.com/">order digoxin 250mg for sale</a> brand molnupiravir 200 mg

Recenze od uživatele Ypdpbo

Ypdpbo

22.02.2023

3.0

lanoxin 250 mg pill <a href="https://buylanoxpl.com/">buy digoxin sale</a> buy molnunat pill

Recenze od uživatele Kwuydd

Kwuydd

22.02.2023

3.0

digoxin over the counter <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin 250mg ca</a> molnupiravir 200 mg cost

Recenze od uživatele Uhgriw

Uhgriw

22.02.2023

3.0

order digoxin 250 mg sale <a href="https://buylanoxpl.com/">buy digoxin 250 mg pill</a> buy molnunat 200mg without prescription

Recenze od uživatele Rozgfj

Rozgfj

05.11.2022

3.0

cheap calcitriol <a href="https://rocaltrtn.com/">buy calcitriol pills</a> rocaltrol without prescription

Recenze od uživatele Hqkpwg

Hqkpwg

04.11.2022

3.0

buy calcitriol online cheap <a href="https://rocaltrtn.com/">buy calcitriol pills</a> calcitriol canada

Recenze od uživatele Bskdju

Bskdju

04.11.2022

3.0

buy rocaltrol 0.25mg generic <a href="https://rocaltrtn.com/">rocaltrol cheap</a> brand calcitriol 0.25mg

Recenze od uživatele Ngpdrn

Ngpdrn

03.11.2022

3.0

order rocaltrol sale <a href="https://rocaltrtn.com/">order rocaltrol 0.25mg online</a> buy rocaltrol

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti