TUI Blue Bahari | mapa | Cestolapka.cz

TUI Blue Bahari Kiwengwa, Zanzibar a Tanzanie

Velmi dobré
2 RECENZÍ
3.8

Popis hotelu
POLOHA: TUI BLUE Bahari - dříve známý jako Dream of Zanzibar - se nachází v klidném přímořském místě Kiwenga na severovýchodním pobřeží Zanzibaru. Mezinárodní letiště je vzdáleno 45 km. UBYTOVÁNÍ: Všechny luxusně zařízené pokoje a apartmá mají velkou terasu nebo balkon, klimatizaci, Wi-Fi, satelitní TV, minibar (za příplatek), trezor, příslušenství na přípravu čaje i kávy a koupelnu se sprchou a fénem. Základní dvoulůžkové pokoje s výhledem do záhrady pro max. tři osoby jsou s manželskou postelí velikosti King nebo oddělenými postelemi a rozkládací postelí. Prostorná apartmá typu Junior s výhledem na moře, kde mohou spát až čtyři osoby jsou s manželskou postelí velikosti King nebo oddělenými postelemi a rozkládací pohovkou pro dva.
Vybavení
VYBAVENÍ A SLUŽBY: recepce k dispozici 24 hodin denně, 6 restaurací, 4 bary, 3 bazény, Hosté mají možnost chutnat jídla z celého světa, včetně italské, japonské, indické a africké kuchyně. SPORT A ZÁBAVA: K dispozici jsou také 2 relaxační bazény s vyhrazeným prostorem pro děti a centrum vodních sportů s katamarány, windsurfingem a potápěčské centrum. Okolo obou venkovních bazénů a pláže jsou také čtyři snack bary, dále je zde dětský klub a wellness centrum s orientálními procedurami. Aktivity v okolí areálu - plážový fotbal, tenis, plážový volejbal, vodní sporty, šnorchlování, potápění, kulečník, aqua aerobik, skupinový fitness - aqua fit, jóga, Tae Bo a tělesná rovnováha, denní sportovní program, svahilské jazykové lekce. Pro děti je k dispozici dětský klub s uměleckými a řemeslnými hodinami a hřištěm. ALL INCLUSIVE zahrnuje: Welcome koktejly, snídaně formou bufetu (7.30-10.00), obědy formou bufetu (13.00-15.00) a večeře formou bufetu (19.30-22.00) podávané v hlavní restauraci. Oběd se také slouží na pláži u Taj Mahal, Sushi Baru a Zanzi-Bar Grill (dle počasí). Nealkoholické nápoje, domácí víno, místní pivo, džusy, voda, čaj a káva jsou v ceně. V ceně je také večeře v asijské restauraci Chop Stick, The Boma African Restauraci a v pizzerii Andiamo. Pro tyto tři restaurace je nutná rezervace. Občerstvení se nabízí v baru Kokosnuss od 10:00 do 13:00 a od 15:00 do 17:00. Bar podává občerstvení, nealkoholické nápoje, domácí víno, místní pivo, džusy, vodu, čaj, kávu od 10:00 do 22:00. Bar Mama Pawpaw nabízí koktejly a all inclusive nápoje od 10:00 do 18:00. Bar Le Souk nabízí široký výběr nápojů, koktejlů a alkoholů od 18:00 do půlnoci. Vodní gym, kánoe, plážový volejbal, fotbal, šipky, kulečník a stolní tenis, večerní zábavní program, plážové osušky, lehátka a slunečníky. Internet: WIFI Zahrnuto v ceně.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.8/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti