Berlin Green Park | volné termíny | Cestolapka.cz

Berlin Green Park Zlaté Písky, Bulharsko

Cena

V ceně zájezdu je zahrnuto:

• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku

• transfery do pobytového místa a zpět

• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu

• česky/slovensky mluvící delegát

• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře



K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):

• volitelné doplňkové služby

• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)

storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)

storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)

storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt


Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.
Doporučení
Hotel Berlin Green Park svým hostům nabízí komfortní ubytování v hotelovém letovisku plném zábavy a atrakcí, rozšířený program služeb all inclusive a bohatý výběr doplňkových aktivit. Ideální místo pro strávení bezstarostné dovolené.
Gps
43.298994,28.046324
Pláž
Prostorná pláž s jemným pískem je vzdálená cca 350 m od hotelu, cesta vede částečně po schodech. SLUNEČNÍK A DVĚ LEHÁTKA (na pokoj) na pláži nebo u bazénu ZDARMA (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.
Plazcca
cca 350 m
Plazm
350
Poloha
Nachází se v klidné severní části letoviska. Je vzdálen cca 350 m od pláže a je situován do prostředí přírodní parkové zeleně.
Popisnawww
Hotel Berlin Green Park svým hostům nabízí komfortní ubytování v hotelovém letovisku plném zábavy a atrakcí, rozšířený program služeb all inclusive a bohatý výběr doplňkových aktivit. Ideální místo pro strávení bezstarostné dovolené.
Stravování
Služby all inclusive Gold zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:30 h, obědy od 11:30 do 14:30 h, večeře od 18:00 do 21:00 h), dopolední občerstvení a odpolední občerstvení (burgery, hot dogy) v burger baru u hotelu Berlin Golden Beach v době od 10:00 do 11:00 h a od 15:00 do 16:00 h, večeře v hotelové à la carte restauraci (jedenkrát za pobyt, místa nutno objednat den předem), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v baru u bazénu od 10:00 do 16:30 h, v lobby baru 24 hodin denně a v baru na pláži od 10:00 do 19:00 h. Uvedené časy jsou orientační. Při vstupu do restaurace na večeři jsou u mužů vyžadovány dlouhé kalhoty (ne šortky nebo plážové oblečení).
Ubytování
Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek). Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, à la carte restaurace, burger bar u hotelu Berlin Golden Beach, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži u hotelu Berlin Golden Beach, venkovní bazén s brouzdalištěm pro děti, dětský klub, mezinárodní animační programy, obchod.

Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, jeden slunečník a dvě lehátka (na pokoj) u bazénu nebo pláži (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici), osušky (nutná vratná kauce), stolní tenis, sportovní vyžití (vodní gymnastika, vodní pólo, zumba, aerobik, boccia, šipky).

Za poplatek: sauna, masáže, parkoviště.
Název
Berlin Green Park

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti