Biyadhoo Island Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Biyadhoo Island Resort Jižní Atol Male, Maledivy

Slušné
8 RECENZÍ
2.8

Popis zájezdu

Tento pobytový zájezd Vám nabízí poznat tento jedinečný ostrůvek, který je součástí souostroví - Jižní Atol Male. Čeká Vás zde skutečný ráj - křišťálově průzračné moře, zlato písčité pláže, bujná vegetace, fantastický podmořský svět a přátelští lidé. Ostrov je ideálním místem pro prožití klidné dovolené a přímo fantastickým cílem pro milovníky vodních sportů.


PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V HOTELU BIYADHOO ISLAND RESORT 3*** !!!


TRANSFER : RYCHLÝ ČLUN = 5.070 KČ


REZERVACE U CK!

Popis Lokace
JIŽNÍ ATOL MALE:

Souostroví "Male Atoll" se skládá z oblastí "Severní Atol Male" a "Jižní Atol Male". Má celkem 107 ostrovů, z nichž pouhých 9 je obydleno (cca 10 000 obyvatel), zbytek ostrůvků je neobydlený či vyvinutý jako turistická střediska. Toto pohádkové souostroví je hotovým rájem - čisté moře, zářivě bílé pláže, tropická vegetace, fantastický podmořský svět a přátelští lidé. Jižní Atol Male je ideálním místem pro prožití klidné dovolené a přímo perfektním cílem pro milovníky potápění či šnorchlování. Nachází se pouhých 28 km od mezinárodního letiště v Male. Transfer rychlou lodí trvá z letiště do hotelu cca 40 minut. Transfery se realizují v denních i nočních hodinách.

Popis ubytování
BIYADHOO ISLAND RESORT 3***:

Hotel má 96 klimatizovaných pokojů s vlastním sociálním zařízením, mini barem, telefonem, vysoušečem vlasů a čajovým/kávovým koutkem. Pokoje disponují balkonem nebo terasou. Má restauraci - "The Palm Restaurant" s nabídkou místní a mezinárodní kuchyně, dále 2 bary - "The Coconut Bar" a "The Banyan Bar". Nachází se zde lázně "Biyadhoo Spa & Beauty" s masážemi, procedurami, manikúrou a pedikúrou pod dohledem školeného personálu. Disponuje obchodem se suvenýry, knihovnou a room servisem - 24 hodin denně. Nechybí zde zázemí pro sportovní vyžití, jako je volejbal, badminton nebo vodní sporty - potápění, šnorchlování, surfování, windsurfing, jízda na katamaránu nebo kanoi a rybaření. Je zde potápěčské centrum. V hotelu se pořádají tematické večery.



Změna služeb hotelu vyhrazena.


Ostrůvek "Biyadhoo" se nachází pouhých 29 km od mezinárodního letiště v Male a je součástí oblasti - Jižní Atol Male. Tento panenský ostrůvek o rozloze 160 000 m2 (400 x 400m) s 81 mistníma obyvatelema je domovem BIYADHOO ISLAND RESORT 3***. Transfer rychlou lodí z letiště do hotelu trvá 45 minut. Transfery se realizují v denních i nočních hodinách. Ostrov je obklopen křišťálově průzračným mořem a nádhernou pláží s bílým pískem.

Strava

Kuchyně na Maledivách nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly historicky s Maledivami co do činění. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.


Hotelové restaurace nabízí širokou škálu, jak tradičních pokrmů tak mezinárodních k uspokojení strávníků z celého světa.

Program
1. DEN
Odlet z Prahy (let s přestupem dle aktuálního letového řádu)
2. DEN - 8. DEN
Přílet do Male a následný transfer (letadlem/hydroplánem nebo rychlou lodí) do hotelu.
Ubytovaní, slunění na pláži a relaxace.
9. DEN
Transfer do Male a odlet s přestupem doČR.
10. DEN
Přílet do Prahy

(Počet dní/nocí se může lišit dle vypsaných termínů)

Vypsané termíny a ceny se mohou měnit dle aktuálně dostupných letenek.
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu, než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkrétním počtem nocí v hotelu.


K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.8/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti