Yassou Kriti | volné termíny | Cestolapka.cz

Yassou Kriti Kavros, Řecko

Ujde to
25 RECENZÍ
2.2

Popis
Moderní hotel se skvělou polohou přímo u nádherné pláže. Hostům nabízí velkou vybavenost, rozsah stravovacích služeb, vlastní bazény. Vhodné i pro rodiny.
Rychlý přehled
dobrý poměr cena/kvalita stravování přímo v hotelu prostorné pokoje nákupní možnosti v okolí
Stručná poloha
přímo u písečné pláže město Rethymno centrum 20 km město Chania centrum 40 km mezinárodní letiště Chania 50 km
Poloha
Rozsáhlý 3* hotelový komplex se pyšní polohou přímo u nejdelší písečně-oblázkové pláže ostrova s pozvolným vstupem do vody, což zajisté ocení rodiny s dětmi a slabší plavci. Nákupní možnosti, taverny ači kavárny a další turistické služby jsou v přímém okolí. Od historického města Rethymno je vzdálený 18 km, sladkovodní jezero Kournas, které je oblíbenou destinací turistů, je vzdáleno 7 km. S městy Chania, Rethymno a dalšími zajímavými místy lokality je letovisko propojeno vcelku frekventovanou místní autobusovou dopravou. Mezinárodní letiště je vzáleno 50 km (doba transferu cca 1 hod.).
Pojmenování upoutávky 1
Výhled.
Popis upoutávky 1
Pohled z balkónu.
Vybavení hotelu
Hotelový areál se skládá ze dvou ubytovacích částí umístěných v dobře udržované zahradě. Uvítá Vás recepce s lobby, k dispozici budete mít společenskou místnost, restauraci obstarávající stravování, hlavní bar a snack/pool bar. Venkovní část nabízí 2 bazény obklopené slunečními terasami s lehátky a slunečníky (v ceně). K aktivnímu odpočinku lze využít fitness centrum, tenisový kurt, stolní tenis, kulečník, volejbalové hřiště nebo využít nabídku center vodních sportů na pláži. Nepravidelně jsou pořádané animační programy pro všechny věkové kategorie. U recepce lze sjednat pronájem vozidel, jízdních kol, prádelnu aj. Parkování u hotelu zdarma.
Vybavení pokoje
Moderně zařízené pokoje mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, individuální klimatizaci, SAT/TV, telefon, minilednici, trezor (poplatek), balkón nebo terasu s posezením.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek
Popis zařízení 1
Moderně zařízené pokoje mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, individuální klimatizaci, SAT/TV, telefon, minilednici, trezor (poplatek), balkón nebo terasu s posezením.
pojmenovani_zarizeni_2
Dvoulůžkový pokoj
popis_zarizeni_2
Moderně zařízené pokoje mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, individuální klimatizaci, SAT/TV, telefon, minilednici, trezor (poplatek), balkón nebo terasu s posezením.
Stravování
Snídaně formou bufetu nebo all inclusive - plná penze formou bufetu, lehké občerstvení během dne, neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů v časech a místech určených hotelem (10:00-22:00).
Náš názor
Hotel se pyšní výtečnou polohou u jedné z nejhezčích pláží v lokalitě. Svým hostům nabízí dobrou vybavenost, široký záběr stravovacích služeb a možností aktivního odpočinku. Výhodou je i snadná dosažitelnost dalších služeb v nedalekém centru, rovněž tak snadná dostupnost zajímavých míst v okolí. Hotel je vhodný pro samotné páry i pro rodiny s dětmi.
Cena letecky/osoba zahrnuje
7/10/11 noclehů v ubytování: hotel s polopenzí (all inclusive za příplatek), leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, komplexní pojištění, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti