Falkenstener Funmation Bork | recenze | Cestolapka.cz

Falkenstener Funmation Bork Zadar, Chorvatsko

Nic moc..
27 RECENZÍ
1.0

Popis
Využijte FM slevu 8 % za včasný nákup pobytů v termínu 01.05.2021-31.08.2021. Objednávejte do 15.05. 2021 !

Zrušení je možné až do 21 dní před příjezdem !

Záloha - 30 %

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik prostorný klubový komplex přímo na 1,7 km dlouhé pláži v Zadaru - vybraný společností Holidaycheck jako nejkrásnější rodinný klub v Chorvatsku!

Hotel se středomořskou atmosférou, množstvím aktivit, rozsáhlým vodním světem a nádhernou zátokou ke koupání, plus fantastický zábavní a sportovní program a exkluzivní Thalasso & SPA centrum.

Soukromá pláž.

Vybavení: recepce, 3 výtahy, snídaně, oběd a večeře se podávají v hlavní restauraci, občerstvení mezi hlavními jídly nabízí Tramontana bar, výběr aperitivů, koktejlů, kvalitních vín a doutníků Barbara bar a al inclusive bar u bazénu občerstvení a osvěžující nápoje. Bazén (vyhřívaný), dětský bazén se skluzavkami a několika postřikovači. Areál je obklopen bohatým borovicovým lesem a má soukromou pláž a přístup na moře. ACQUAPURA & SPA: tělocvična a kardio fitness, parní sauna, finská sauna a relaxační zóna, ošetření Thalasso & SPA: masáže, péče o tělo a krásu, peeling, péče o ruce a nohy s vysoce kvalitní kosmetikou Babor, Phytomer, Sothys.

Ubytování: 258 pokojů (142 zrekonstruovaných v r.2018) a apartmá s manželskou postelí. Všechny pokoje jsou vybaveny: vanou/sprchou, WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, telefon, TV s plochou obrazovkou s integrovaným rádiem, minibar, trezor, většina pokojů má balkon (na vyžádání) a některé mají oddělený obývací pokoj a ložnici, WLAN (zdarma). Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Maximální obsazenost:
Dvoulůžkový pokoj Standard: 2
Dvoulůžkový pokoj Comfort: 2
Rodinný pokoj typu Comfort_ 2+2
Rodinný pokoj Standard: 2+2

Uvedené ceny platné při plné obsazenosti pokojů

Parkování - mimo areál zdarma

Služby: Wi-Fi v celém areálu.

Pláž: Vlastní pláž s přímým vstupem do moře

Domácí zvířata nejsou povolena.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK si vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.
Ubytování
Dvoulůžkový pokoj Standard cca 17–20 m², pro 2 osoby, s manželskou postelí, klimatizací, TV s plochou obrazovkou, trezorem, minibarem, telefonem, některé pokoje s balkonem (na vyžádání a podle dostupnosti). WIFI zdarma.

Dvoulůžkový pokoj typu Comfort: 17–20 m², pro 2 osoby s oddělenými postelemi - možnost dalšího místa na spaní pro děti do 6 let v stejné místnosti jako dospělí (na vyžádání a podle dostupnosti), klimatizace, TV s plochou obrazovkou, trezor, minibar, telefon, Některé pokoje s balkonem (na vyžádání a podle dostupnosti). WIFI zdarma.

Rodinný pokoj Standard cca 25–29 m², pro 2 dospělé osoby s manželskou postelí, další pohovka nebo palanda pro 2 děti do 160 cm, s klimatizací, TV s plochou obrazovkou, trezorem, minibarem, telefonem. Pokoje s balkonem (na vyžádání a podle dostupnosti). WIFI zdarma.

Rodinný pokoj typu Comfort s balkonem cca 27 m², pro 2 dospělé s manželskou postelí (prostor rodičů je možné oddělit od dětského prostoru závěsem). Část pro děti vybavena rozkládací postelí nebo rozkládací pohovkou, pokoje jsou s klimatizací, TV s plochou obrazovkou, trezorem, minibarem, telefonem, WIFI zdarma.

Rodinný pokoj Standard XL cca 40–44 m2, pro 2 dospělé s manželskou postelí a až 2 děti s maximální výškou 160 cm (palandy), oddělený spací prostor pro rodiče a dětský spací prostor, klimatizace, TV s plochou obrazovkou, trezor, minibar, telefon, WIFI zdarma.

check in: od 15:00 - 24:00
check out: do 11:00
Strava
- Bohatá snídaně - pestrý bufet, pokrmy připravují kuchaři přímo před vašimi očima
- Oběd formou bufetu - s živou kuchyní a rozmanitými moučníky
- Večeře formou bufetu - Bufety a živé vaření, speciální tematické večery
- nápoje obsažené během jídla z nápojových stanic v době jídla (pivo a víno, voda, nealkoholické nápoje, káva, čaj); ( navíc balená voda)
- pravidelně doplňovaný minibar (voda, nealkoholické nápoje),
- Nápoje v baru u bazénu Tramontana all-inclusive od 8:00 do 24:00 (pivo, víno, voda, nealkoholické nápoje, káva, čaj, koktejly, místní lihoviny a výběr mezinárodních alkoholických nápojů.
- Snack bar 11:00 - 24:00 (Uzavřeno během doby jídla a sezóny 30.05.-12.06. a 29.08.-11.09.otevírací doba se může změnit)
- Odpolední káva a čaj
- Půlnoční svačina
- Pokojová služba 08: 00- 00:00 pouze za příplatek
- Zdravé odpolední menu SPA
Začátek all inclusive je večeře v den příjezdu
Poslední jídlo je oběd v den odjezdu
Zájezd zahrnuje
7 x ubytování v komfortních mobilních domečcích, all inclusive, Zdarma využití hotelových zařízení:, Acquapura Thalasso & SPA Center: Finská sauna, turecká sauna, Kneippova terapie, venkovní vířivka, relaxační místnost, parní lázeň, kardio fitness, posilovnou, Borik svět vody a dobrodružství s vyhřívanými krytými bazény, venkovními bazény s tobogánem, lehátka, slunečníky u bazénu., Zábava: živá hudba, karaoke show, zábava a sport pro mladé i staré, večerní zábava (od 22.05.2021 do 27.09.2021), Aktivity: fotbal, plážový volejbal, badminton, bocce, strečink, vodní gymnastika, různé druhy aerobiku, tenis, stolní tenis, turnaje a soutěže. Program Sport a rekreace „Zábava, rodina a fitness“ (např. Pilates, aqua aerobik, Zumba, trénink stupňů, Latino tanec. (od 22.05.2021 do 27.09.2021), Falky Land atraktivní dětský svět s dětským hřištěm, - zábava a animace pro děti od 3 let v vynikající sporty a představení včetně fotbalu, velká vodní skluzavka u bazénu (v závislosti na počasí) hon na poklady., sportovní animace a show program včetně různých sportů, tobogán na bazénu, dětské olympijské hry, vodní hry, úvodní sportovní kurzy, turnaje, večerní program (podle počasí), WIFI v celém areálu, všechny ceny s DPH
Zájezd nezahrnuje
Pobytová taxa 1,34 € osoba/den, 12–18 let 0,67 € dítě/den, děti do 11,99 let zdarma, Acquapura Thalasso & SPA Center: masáže a kosmetické procedury (za poplatek), Barbara bar v Hotel Club Funimation, restaurace Magnolia à la carte a Adriana bar v hotelu Adriana, Praní a žehlení prádla (za poplatek), jednolůžkový pokoj za příplatek, Parkování: 10,- €/auto/den, Aktivity: (za poplatek), Vodní park - skútr, parasailing, banánový člun (místní poskytovatel od 01.06.2021 do 15.09.2021), Vyhlídkový vláček odcházející přímo v areálu - vyhlídková trasa do starého města a zpět (externí poskytovatel od 01.06.2021 do 15.09.2021), Půjčovny skútrů, půjčovna aut, Falkensteinerská turistika (BORA TOURS d.o.o. - TOUR OPERATOR ve Falkensteiner Club Funimation, pojištění úhrady léčebných výloh v zahraničí a pojištění storna zájezdu:, A30 PANDEMIC s rozšířeným krytím nákladů spojených s COVID 19 - max 30.000/osoba -70,-Kč/den, A30-léčebné výlohy+zavazadla+úraz+storno+odpovědnost - max 30.000/osoba - 45,-Kč/den, A60-léčebné výlohy+zavazadla+úraz+storno+odpovědnost - max 60.000/osoba - 60,-Kč/den, A90-léčebné výlohy+zavazadla+úraz+storno+odpovědnost - max 90.000/osoba - 75,-Kč/den
Výlety
Zadar - památka UNESCO, Split a Trogir, vodopády Krka, Ostrovy Kornati, Plitvická jezera, Nin s jeho oslí farmou, výlety lodí
Slevy
dítě do 5,99 let (s 2 dospělými osobami) - ZDARMA

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 1.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti