Le Duc de Praslin & Villas | recenze | Cestolapka.cz

Le Duc de Praslin & Villas Ostrov Praslin, Seychely

Velmi dobré
1 RECENZÍ
4.1

Středisko
ostrov Praslin
Poloha
Menší kompletně renovovaný luxusní hotelový komplex patrových bungalovů a několika vil je situován v tropické zahradě s mnoha druhy orchidejí přímo u pláže Cote d´Or na východě druhého největšího seychelského ostrova Praslin.
Pláž
Nádherná pláž Cote D´Or pokrytá jemným bílým pískem se nachází přímo u hotelu.
Vybavení
Lobby, recepce, směnárna, 2 restaurace, bar u bazénu, bar na pláži, Magna bazén s s kvalitní vodou se směsí přírodních mořských minerálů, terasa na opalování s lehátky a slunečníky, moderní fitness centrum, lázně Spa des Arts s možností objednávky mnoha procedur. Půjčovna aut a jízdních kole - za poplatek. Při ubytování ve vilách je auto k dispozici v ceně ubytování.
Ubytovaní
Prostorné dvoulůžkové pokoje Deluxe (55m2) jsou umístěné v novém křídle Ocean Wings v těsné blízkosti pláže a jsou vybavené moderní luxusní koupelnou se sprchou, vysoušečem vlasů a WC, klimatizací, televizí, trezorem, minibarem, zařízením na přípravu kávy a čaje, telefonem a balkonem. Maximální obsazenost 2 osoby. Pokoje Superior jsou větší (64m2) a mají koupelny s vanou. Maximální obsazenost pokoje Superior jsou 3 osoby. Na vyžádání možnost ubytování v rodinných pokojích a nově postavených vilách s bazénem až pro 12 osob s nádhernými výhledy na pláž a okolní ostrovy.
Stravování
Polopenze zahrnuje snídaně formou bufetu a servírované večeře. Možnost dokoupení plné penze.
Sport a zábava
Hotelová zahrada s mnoha druhy orchidejí, jezírky a želvami, potápěčské centrum v docházkové vzdálenosti od hotelu, možnost vodních sportů za poplatek, výlety po okolí - pěší, cyklovýlety, výlety lodí.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě s přestupem včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdů
* 7/10 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
* služby anglicky mluvícího zástupce zahraničního partnera
* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Celkovou cenu zájezdu vám upřesníme dle aktuální dostupnosti letecké dopravy.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.1/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti