Seagull Beach | fotogalerie | Cestolapka.cz

Seagull Beach Hurghada, Egypt

Slušné
331 RECENZÍ
3.0

Popis hotelu

Umístění

Komfortní hotel Sea Gull se nachází v centru Hurghady (Sakkala). V blízkosti hotelu se nachází mnoho atrakcí, např. nákupní centrum, restaurace, bary, diskotéky. Letiště je vzdáleno cca 8 km od hotelu.

Pláž

Hotel Sea Gull se nachází přímo u písečné soukromé pláže. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky - zdarma.

K dispozici pro hosty

Hotel, částečně zrekonstruovaný v roce 2022, se skládá ze dvou hlavních budov - Sea Gull Club (dočasně uzavřen z důvodu rekonstrukce: 27.11.2023 - 29.2.2024; po tuto dobu jsou naši klienti ubytováni pouze v části "Resort") a Sea Gull Resort.
Recepce 24h, obchody se suvenýry a konferenční místnosti. V areálu hotelu se nachází několik restaurací a barů, např.: 2 hlavní restaurace: Cleopatra a Nefertiti (Nefertiti dočasně uzavřena během renovace 27.11.2023 - 29.2.2024), plážový bar, bar u bazénu a hospoda. Hotel má 5 bazénů (včetně 1 s vodopádem a 2 v zimě vyhřívané), brouzdaliště pro děti a aquapark (11 skluzavek: 3 pro dospělé a 8 pro děti, otevřen od 10:00-13:00 a 15:00-do západu slunce). Lehátka, slunečníky a matrace - zdarma.

Internet

Internetový koutek - za poplatek, v areálu celého objektu Wi-Fi připojení k internetu - za příplatek (cca 4 USD/hod.).

Catering

All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), oběd (13:00-15:00), večeře (19:00-22:00) jsou podávány formou bufetu v hlavních restauracích. V barech rozmístěných po areálu komplexu je servírováno občerstvení (11:00-12:30 a 16:00-17:00), zmrzlina (14:00-16:00). Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (teplé i studené) jsou k dispozici od 10:00 do 24:00 v určených barech. Denně je na pokoje dodávána balená minerální voda. Jednou za pobyt (pro hosty s pobytem v hotelu minimálně na 5 nocí) možnost večeře v restauraci a'la carte Fisherman (rybí) - zdarma (nutná dřívější rezervace). Za příplatek: čerstvě vymačkané džusy, turecká káva a otáčivá restaurace Captain Nemo. Hotel si vyhrazuje právo změny rozsahu služeb zahrnutých v programu All Inclusive, např. času podávání jídel.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animační program. Navíc: plážový volejbal, vodní pólo, aerobik, aquaaerobik, stolní tenis, squash, kulečník, mini golf, tenisový kurt, kino, divadlo, posilovna, masáže, sauna, turecké lázně a wellness (některé z atrakcí mohou být za příplatek). Jednou za pobyt mohou hosté využít (zdarma): tenis, fitness (30 minut denně), kulečník (2 hodiny za pobyt). Pro nejmenší: dětské hřiště, brouzdaliště, skluzavky. Na pláži (za poplatek): potápěčské centrum a windsurfing.

Webové stránky

www.hurghadaseagull.com

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel Sea Gull je známý a často vyhledávaný díky kvalitnímu servisu a dobrému umístění v centru Hurghady! Nabízí bohatý program All Inclusive a aquapark (za rozumnou cenu).


Program


Den první
Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště CK.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.


Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR .

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu: 7,10,11 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta v místě dovolené.

Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.

Víza

Vízum

Každý cestující musí mít cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data odjezdu z Egypta. Vízum lze získat při překročení egyptských hranic (na letišti). Vízum je platné 30 dnů, je vyznačeno razítkem v cestovním pase a stojí 25 USD/os. Pro cestující s jiným než českým či polským občanstvím můžou platit jiné podmínky vstupu.

Upozornění k programu

EGYPT HURGHADA - základní informace


Měna
EGP - Egyptská libra. 1 USD = cca 30,7 EGP; 1 EUR = cca 33,6 EGP. Doporučujeme vzít s sebou eura nebo dolary (nejsou akceptované bankovky vydané před rokem 2000). Peníze lze vyměnit v mnoha směnárnách v hotelech nebo v bankách. Je nutné mít s sebou alespoň část financí v hotovosti, protože placení kreditní kartou a použití bankomatů může být někdy obtížné.


Spropitné (bakšiš)
V arabských zemích je zvykem věnovat malé částky jako spropitné. Výdělky v Egyptě jsou nízké, a proto spropitné je často velkou finanční pomocí. Platí to zejména pro řidiče během fakultativních výletů, pro číšníky v restauracích, ale jsou také obvyklé v hotelech pro úklidový personál.


Vízum
Každý cestující musí mít cestovní pas platný nejméně 6 měsíců od data odjezdu z Egypta.
Občané ČR získají vízum při překročení egyptských hranic (na letišti). Vízum je platné 30 dnů, je vyznačeno razítkem v cestovním pase a stojí 25 USD/os.


Čas
V zimním období + 1 hodina oproti polskému času, v létě stejný čas jako v ČR.


Orientační ceny
Oběd v restauraci od 70 EGP; 1 l vody 10 EGP; pivo v baru od 20 EGP; káva v kavárně od 20 EGP. V arabských zemích je zvykem smlouvání, zvlášť u větších nákupů nebo koupi suvenýrů. Je však důležité dodržovat určitá pravidla: nikdy nenabízejte cenu, kterou nejste schopni zaplatit a při nakupování nespěchejte. V mnoha historických budovách jsou zavedeny poplatky za fotografování, které mohou být od 70 až do 400 EGP. Informujte se prosím u průvodce během jednotlivých výletů.


Pošta
Známka na pohled do ČR stojí 8 EGP. Cena je úředně stanovena. Při koupi známky je třeba upozornit, že je to do ČR.


Elektřina
Elektrické napětí je 220 V, 50 Hz. Spotřebiče s polskými zástrčkami fungují bez problémů.


Telefony
Mobilní telefony fungují jak v turistických lokalitách, tak i ve městech. Místní hovory jsou levné, volání do zahraničí je však mnohem dražší. Ověřte si před odjezdem, zda máte aktivován roaming a informujte se u svého operátora na ceny vámi používaného tarifu.


Oblast


Hurghada
Nejoblíbenější letovisko u Rudého moře, které je kombinací širokých písečných pláží, modrého moře a garancí slunečného počasí. Z malé rybářské vesnice vyrostla oáza slunce a čistého moře táhnoucího se na míle daleko - nyní se turistická zóna rozprostírá cca 40 km podél pobřeží! Je to jedno z mála letovisek, kde se většina hotelů nachází přímo u pláže a láká milovníky odpočinku u moře. Díky blízkosti divů starověkého světa, jako je např. Luxor s Údolím králů nebo Kom Ombo, je také fantastickým výchozím bodem pro poznávací výlety. Milovníci vodních sportů zde také najdou spoustu atrakcí - mnoho potápěčských a kitesurfingových center umístěných v hotelech nabízí aktivní odpočinek.


Odlety z: Prahy. Sraz na letišti, u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.0/5.0
Recenze od uživatele Adhxnb

Adhxnb

23.02.2023

3.0

purchase digoxin without prescription <a href="https://buylanoxpl.com/">lanoxin 250mg tablet</a> molnunat 200mg us

Recenze od uživatele Msaeui

Msaeui

21.02.2023

3.0

buy lanoxin 250mg sale <a href="https://buylanoxpl.com/">lanoxin 250mg cheap</a> cheap molnupiravir 200 mg

Recenze od uživatele Ktjqhx

Ktjqhx

04.11.2022

3.0

order rocaltrol 0.25mg generic <a href="https://rocaltrtn.com/">buy rocaltrol 0.25mg generic</a> buy rocaltrol sale

Recenze od uživatele Rllpti

Rllpti

04.11.2022

3.0

buy calcitriol 0.25 mg for sale <a href="https://rocaltrtn.com/">order rocaltrol 0.25mg without prescription</a> calcitriol online

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti