Studia Sofia | volné termíny | Cestolapka.cz

Studia Sofia Kréta, Řecko

Nic moc..
30 RECENZÍ
1.2

Středisko
Agia Marina
Poloha
Moderní komplex studií je umístěný v udržované zahradě nedaleko centra letoviska s nabídkou obchodů, taveren a barů, cca 25 km od letiště Chania.

Adresa hotelu:   
město: Agia Marina ZIP: 730 14, ulice: Agia Marina
Pláž
Písčitá pláž se nachází cca 50 m od studií, přístup přes místní komunikaci; lehátka a slunečníky na pláži za poplatek nebo oproti konzumaci v přilehlých tavernách.
Vybavení
Recepce, snack bar s TV, WiFi v celém resortu zdarma, supermarket, bazén, dětské brouzdaliště; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.
Ubytování
Dvoulůžková studia pro dvě osoby (DBL) jsou vybavena vlastním příslušenstvím (koupelna/sprcha, WC), klimatizací (červenec-srpen zdarma, v ostatních termínech cca 5 EUR/den), trezorem, balkonem nebo terasou, kuchyňským koutem s dvouvařičem, lednicí a varnou konvicí.
Za příplatek jsou k dispozici studia s možností až dvou přistýlek (některá studia mají dvě oddělené ložnice, 1 x studio s palandami - pouze pro děti), apartmán nebo mezonet až pro 5 osob).
Všechny pokoje mají kuchyňský kout.
Stravování
Bez stravování; možnost vyzkoušet místní tradiční jídla či snack ve snack baru na hotelu nebo možnost stravování v okolních bistrech a restauracích.
Sport a zábava
Stolní tenis, dětské hřiště; za poplatek vodní sporty na pláži.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* transfery v destinaci
* 7/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 1.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti