Royal Zanzibar Beach Resort | mapa | Cestolapka.cz

Royal Zanzibar Beach Resort Nungwi, Zanzibar a Tanzanie

Velmi dobré
7 RECENZÍ
4.2

Popis hotelu

Umístění

Luxusní a komfortní hotel se nachází na severním pobřeží ostrova. Je obklopen exotickými, dobře udržovanými zahradami a kombinuje tradiční africkou architekturu s moderní jednoduchostí. Na letiště je vzdálen přibližně 80 km. Povinná turistická taxa k úhradě (přímo v hotelu cca 1 USD/osoba/den).

.

Pláž

Přímo u hotelu se nachází fenomenální pláž s bílým prachovým pískem. Lehátka, slunečníky a osušky jsou v hotelové zahradě u pláže zdarma.

K dispozici pro hosty

Recepce 24 hodin, hlavní restaurace s mezinárodní kuchyní, restaurace a'la carte Samaki s obědy (12:30-17:00), 4 bary: hlavní Mapenzi otevřený 24 hodin, bar u bazénu Upepo (10:00-18:00), bar na pláži Baraza (10:00-18:00), Coco Bar s občerstvením a nápoji (10:00-22:00, po 18:00 pouze nápoje). K dispozici jsou 4 bazény, z toho jeden nekonečný a jeden s vířivkou. Dále: směnárna, butik se suvenýry.

Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:30-21:30) formou bohatého bufetu, občerstvení během dne. Místní alkoholické nápoje (07:00-23:00) a místní nealkoholické nápoje (10:00-23:00) k dispozici v hlavním baru, na pláži a u bazénu.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhají každodenní animace pro děti i dospělé. V ceně je zahrnuto: stolní tenis, šipky, plážový míč, posilovna, miniklub (4-12 let). Za příplatek: centrum vodních sportů, rybaření, lázeňské centrum.

Webové stránky

www.royalzanzibar.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Jedinečný, exkluzivní hotel s mimořádně exotickým charakterem, který se nachází na rajské pláži! Relaxace na bílé pláži omývané azurovými vodami oceánu je nabídkou dovolené snů, navíc vynikající služby, vynikající kuchyně a luxusní pokoje okouzlí i ty nejnáročnější hosty.

Hotel se nachází na rajské pláži.


Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem s mezipřistáním, letištní taxy, ubytování (10 nebo 11 nocí) v hotelech, transfery: letiště - hotel - letiště, stravování dle popisu vybraného hotelu, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní

Základní cena nezahrnuje: vízum do Tanzánie (cca 50 USD/os.), fakultativní výlety, spropitné, další jídla a nápoje a ostatní osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Zanzibar - wypoczynek

Upozornění! Výše uvedené ceny víz byly uvedeny ke dni 28.02.2023 a mohou se změnit.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti