Armani | informace | Cestolapka.cz

Armani Dubai, Spojené arabské emiráty

Popis zájezdu

Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Příplatek za letenky společnosti Emirates od 3.500,- Kč/osoba (cena bude upřesněna dle aktuální dostupnosti)

Program zájezdu:

1. den PRAHA - DUBAJ
Odlet z Prahy. Odbave ní 2 h před odletem. Přílet do Dubaje, transfer do hotelu, nocleh.

2. - 6. den POBYT V DUBAJI
Snídaně. Pobyt v hotelu dle výběru ve měs tě (hotely organizují 2x denně zdar ma transfery na pláž) či v hotelu pří mo na pláži (plážové hotely jsou o ně co dražší). Volný program. V Dubaji jsou ideální nákupní mož nosti za příznivé ceny. Možnost vy užití široké na bíd ky fakul tativních výletů s českým de legátem - půldenní pro hlídka města, výlet do sou sedního emi rátu Sharjah, pouštní safari s večeří.

7. den DUBAJ
Snídaně. Volno na koupání a ná kupy.

8. den ODLET A PŘÍLET DO PRAHY
Transfer na letiště, odlet do Prahy.

CENA ZÁJEZDU ZAHRNUJE

  • leteckou přepravu Praha - Dubaj - Praha na letech společností Smartwings nebo Fly Dubai (společnost Emirates v termínu 24.10. - 31.10., ostatní termíny na vyžádání a za příplatek)
  • letištní a palivové poplatky
  • privátní transfery letiště - hotel - letiště
  • 7 x nocleh ve vybraném hotelu a uvedeném typu pokoje
  • 7 x stravování uvedenou formou
  • asistenci partnerské CK
  • povinné pojištění CK proti úpadku

CENA ZÁJEZDU NEZAHRNUJE

  • fakultativní výlety
  • pobytová taxa - platí se v hotelové recepci konkrétního hotelu. Hotel 4* - 15-30 AED za pokoj a noc, hotel 5* - 15-40 AED za pokoj a noc
  • pojištění léčebných výloh, viz nabídka v CK
Úvod

Design tohoto unikátního boutique hotelu navrhl sám slavný italský módní guru Giorgio Armani. Hotel má vlastní vchod a zabírá 11 pater nejvyšší budovy světa Burj Khalifa. Hotel stojí přímo naproti dubajské fontáně a jeho hosté mají přístup na vyhlídkovou terasu mrakodrapu Burj Khalifa. V hotelu jsou luxusní lázně. Za 5 minut chůze se z hotelu dostanete k nákupnímu centru Dubai Mall, což je největší nákupní centrum světa. Na luxusní nákupy můžete také vyrazit do hotelového nákupního centra Armani Galleria, kde jsou zastoupeny především obchody s módou. Design vkusných elegantních pokojů vychází z ladných linií, pokoje jsou zařízeny japonskými rohožemi a luxusními tkaninami. Hotel má k dispozici 160 luxusních pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, který byl navržen přímo slavným návrhářem

Popis

Popis

  • design tohoto unikátního boutique hotelu navrhl sám slavný italský módní guru Giorgio Armani. Hotel má vlastní vchod a zabírá 11 pater nejvyšší budovy světa Burj Khalifa. Hotel stojí přímo naproti dubajské fontáně a jeho hosté mají přístup na vyhlídkovou terasu mrakodrapu Burj Khalifa. V hotelu jsou luxusní lázně. Za 5 minut chůze se z hotelu dostanete k nákupnímu centru Dubai Mall, což je největší nákupní centrum světa. Na luxusní nákupy můžete také vyrazit do hotelového nákupního centra Armani Galleria, kde jsou zastoupeny především obchody s módou. Design vkusných elegantních pokojů vychází z ladných linií, pokoje jsou zařízeny japonskými rohožemi a luxusními tkaninami. Hotel má k dispozici 160 luxusních pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, který byl navržen přímo slavným návrhářem.

Vybavení

  • 7 restaurací, 2 bary, venkovní bazén (po celý rok), business centrum, sauna, lázně Armani Spa, jacuzzi, masáže, noční klub, půjčovna aut, parkoviště, prádelna, čistírna, obchod se suvenýry, směnárna, 24 hodinový servis.

Pláž

  • hotel zajišťuje dopravu na pláž Jumeirah

Zábava a sport

  • fitness centrum, tenisový kurt

Stravování

  • snídaně formou bufetu, možnost večeří bufetovou formou či s obsluhou

Vybavení pokojů

  • koupelna s WC, klimatizace, fén, varná konvice, telefon, TV, trezor, minibar

Maximálně 4 osoby na pokoji.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti