Hotel Mimosa Beach | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Mimosa Beach Protaras, Kypr

Slušné
10 RECENZÍ
3.1

Popis
Velmi žádaný hotelový komplex u klidné, písečné pláže s rodinnou atmosférou.
Rychlý přehled
výborný poměr ceny a kvality tradičně velmi oblíbený hotel stravování přímo v hotelu pestrá škála služeb a sportovních aktivit
Stručná poloha
přímo u písečné pláže nákupní možnosti cca 400 m středisko Protaras 3,5 km mezinárodní letiště Larnaca 56 km
Poloha
menší hotel rodinného typu sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn přímo u krásné písečné pláže v malém zálivu s průzračně čistou vodou v klidné části letoviska. Komplex je vzdálen cca 3,5 km od rušnejšího centra střediska Protaras, které Vám nabídne řadu turistických i historických zajímavostí, nákupních možností aj. Ve vzdálenosti do 500 m od hotelu rovněž budete mít možnost navštívit místní taverny či kavárny a bary, stejně tak obchůdky. Přístup na pláž je hotelovou zahradou. Turistické středisko Agia Napa je vzdáleno pouhých 9 km a Vy jej, stejně jako další zajímavá místa v okolí, můžete poznávat i díky snadno dostupné místní hromadné dopravě, jejíž zastávka je 200 od hotelu. Mezinárodní letiště je vzdáleno 56 km, doba transferu cca 1 hod.
Pojmenování upoutávky 1
Mimosa Hotel
Popis upoutávky 1
Terasa s nádherným výhledem na moře.
Vybavení hotelu
areál s celkovou kapacitou 79 pokojů je vsazen do rozlehlé travnaté zahrady s udržovanou vzrotlou zelení, skýtá velký prostor, tvoří jej několik samostatných 2patrových ubytovacích bloků a centrální část s bazénem. V hlavní budově je vstupní hala s recepcí a barem, o stravování se stará hotelová restaurace s vnitřní i venkovní částí nabízející tradiční pokrmy i speciality mezinárodní kuchyně, k posezení poslouží i venkovní snack bar s krytou terasou u bazénu. K dispozici Vám bude TV koutek, internetový koutek Wi-Fi v recepční hale za poplatek. Venkovní část má bazén, dětský bazén a sluneční terasy s lehátky a slunečníky zdarma, na pláži za poplatek. K aktivnějšímu odpočinku lze využít tenisový kurt, pronájem raket a noční svícení za poplatek, hřiště, plážový volejbal, kulečník nebo využít nabídky potápěčské báze sídlící přímo v hotelu. V hlavní sezóně hotel pořádá několikrát týdně večerní zábavné programy. Parkování je pro hotelové hosty zdarma.
Vybavení pokoje
moderně a vkusně zařízené pokoje s možností 1-2 přistýlek mají klimatizaci, sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, trezor a lednici za poplatek, balkón či terasu s venkovním nábytkem, výhled na zahradu s bazénem, výhled na moře na vyžádání za poplatek.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky.
Popis zařízení 1
pokoje mají klimatizaci, sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, trezor a lednici za poplatek, balkón či terasu s venkovním nábytkem, výhled na zahradu s bazénem, výhled na moře na vyžádání za poplatek.
Stravování
polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, nápoje u večeře hradí klient.
Náš názor
tradičně velmi oblíbené ubytovací zařízení s komfortem dostatku prostoru, skvělou polohou u pláže a pestrou škálou služeb a možností vyžití. Výhodou je rovněž stravování přímo v hotelu. Zajisté oceníte rodinnou atmosféru a tradiční pohostinnost. Místo je rovněž skvělým výchozím bodem k poznávání zajímavých míst lokality.
Odkaz na WWW
https://mimosabeach.com/
www odkaz popis 1
www.mimosabeach.com
Cena letecky/osoba zahrnuje
Ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
Případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.1/5.0
Recenze od uživatele Vzkozx

Vzkozx

04.11.2022

3.0

buy calcitriol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol usa</a> cheap calcitriol

Recenze od uživatele Aefjbo

Aefjbo

04.11.2022

3.0

rocaltrol 0.25 mg canada <a href="https://rocaltrtn.com/">buy rocaltrol 0.25mg sale</a> cost calcitriol 0.25mg

Recenze od uživatele Uqdehk

Uqdehk

04.11.2022

3.0

brand calcitriol <a href="https://rocaltrtn.com/">order calcitriol generic</a> buy calcitriol 0.25 mg without prescription

Recenze od uživatele Jrifvu

Jrifvu

04.11.2022

3.0

rocaltrol buy online <a href="https://rocaltrtn.com/">buy calcitriol generic</a> buy calcitriol 0.25 mg generic

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti