Viva Wyndham Dominicus Palace | volné termíny | Cestolapka.cz

Viva Wyndham Dominicus Palace Bayahibe, Dominikánská republika

Slušné
50 RECENZÍ
3.2

Popis zájezdu

Jedná se pobytový zájezd v oblasti provincie "La Romana" a města "Bayahibe". V provincii "La Romana" se nachází stejnojmenné město, které je sedmým největším městem v Dominikánské Republice. Provincie La Romana nadchne své návštěvníky především plážemi s jemným bílým pískem a tyrkysově modrým mořem. Letovisko Bayahibe je skvělým místem pro milovníky potápění. Nabízí několik potápěčských center na pláži. Provincie nabízí několik golfových hřišť, nejslavnější z nich "Teeth of the dog". Prožijte Vaší dovolenou v tomto letovisku v hotelu Viva Wyndham Dominicus Palace 4*, ALL INCLUSIVE.

Popis Lokace
BAYAHIBE / LA ROMANA:

Rybářská vesnička BAYAHIBE se nachází na poloviční cestě mezi městem Santo Domingo a letoviskem Punta Cana. Necelých 30 km, se pak nachází městečko La Romana. Letovisko Bayahibe nabízí turistům přesně to, co v Karibiku hledají: bílé písky, azurové moře a palmové háje. Známá pláž "Dominicus" leží na okraji národního parku "Parque Nacional del Este". K národnímu parku patří i ostrov "Isla Saona" který je přírodní rezervací. Bayahibe je tak dobrý výchozí bod pro návštěvu nejen "Isla Saona" ale i ostrůvku "Isla Catalina". Oba ostrovy nabízí šnorchlování, potápění a poznávaní podmořského světa.

V letovisku LA ROMANA se nachází největší cukrovar v zemi. Cukrovar byl postaven v roce 1917 a jedná se o jedinou velkou lisovnu kterou během své 30leté vlády nepřevzal diktátor Trujillo. Nachází se zde i přístav, kde kotví během své cesty napříč Karibikem velké výletní lodě "cruceros". Hlavní pláž tohoto letoviska, pláž "El Montero", je 3 km dlouhá a mimo jiné nabízí i vodní sporty jako je windsurfing, paragliding, kiting, jízdu na vodních lyžích nebo skútrech. Podmořský svět zase potěší potápěče a šnorchlisty. Aktivní golfisty potěší přítomnost golfového hřiště jako např. "Teeth of the Dog". V blízkosti města La Romana leží dvě turisticky zajímavé lokality. "Altos de Chavón" nazývané také městečko umělců, je to replika italské vesnice z 16. století. Kromě restaurací a vyhlídek na řeku "Chavón" je zde obrovský amfiteátr pro 5000 diváků a starobylý kostelík "Iglesia de San Estanislao". "Casa del Campo" je naproti tomu nejluxusnější rekreační zařízení Dominikánské Republiky. Rozkládá se v okolí řeky "Rio Dulce" a interiér je dílem světoznámého módního návrháře a tvůrce parfému Oscara de la Renty. Vilové stavby, které je možné si pronajmout nebo odkoupit, zde mají ve vlastnictví osobnosti jako Julio Iglesias, Shakira či Bill Clinton.

Popis ubytování
VIVA WYNDHAM DOMINICUS PALACE 4****:

4* resort Viva Wyndham Dominicus Palace se nachází u pláže s bílým pískem a karibským mořem v letovisku Bayahibe, cca 70 km od mezinárodního letiště Punta Cana. Resort má k dispozici celkem 400 pokojů, Superior Garden (pro 2 až 4 osoby), dále pak Couple Retreat (pro 2 osoby, výhled moře, Jacuzzi), Suite (pro 2 osoby). Všechny pokoje disponují koupelnou, klimatizací, TV, telefonem, mini ledničkou, trezorem (za poplatek) a balkónem nebo terasou. V hotelu najdete bufetovou restauraci "La Yuca", italskou "Il Palco", asijskou "Bambu", bistro "Viva Café" a další. Dále v hotelu najdete 4 bazény, dětský bazén a hřiště, posilovnu, denní animační program, tenis a volejbal. V hotelu jsou k dispozici i další služby za poplatek jako je kosmetický salón, Spa s masážemi a saunou, prádelnu, wifi, noční klub, směnárnu a bankomat.


All Inlcusive zahrnuje:
Snídaně, obědy, večeře, neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů (místní výroba), snack během dne, wifi (ve společných prostorách), denní i večerní animační programy, dětský klub, posilovnů, lekce karibských tanců.


Změna služeb hotelu vyhrazena.

Strava

Stravovaní formou All Inclusive.


Program
1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)

Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Celkové hodnocení 3.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti