Sunprime Kamala Beach | volné termíny | Cestolapka.cz

Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Thajsko

Slušné
13 RECENZÍ
3.1

Popis
V klidném místě s nádhernými výhledy na západ slunce! Resort jen pro dospělé! Stravování formou ALL INCLUSIVE!
Rychlý přehled
resort jen pro dospělé výborný poměr kvality a ceny resort neakceptuje děti do 16 let možnost příplatku na ALL INCLUSIVE
Stručná poloha
cca 35 minut od letiště Phuket cca 15 minut od rušné Patong Beach na západním pobřeží ostrova přímo u krásné písečné pláže Kamala
Poloha
Phuket, přímo na bílé, čisté, klidné, 3 km dlouhé písečné pláži Kamala na západní straně ostrova. Pláž poblíž hotelu v délce 400 m je lemována obchůdky, restauracemi a bary. Vzdálenost od centra Kamaly cca 10 minut chůze, od Patong Beach cca 15 minut a od letiště Phuket cca 35 minut jízdy.
Vybavení resortu
347 pokojů a suite. Klimatizace, 2 restaurace, bar, 2 bary u bazénu, 4 bazény, thajské masáže na pláži, fitness, potápění, šnorchlování, stolní tenis, hrací automaty, hlídání dětí, konferenční sál, Wi-fi internet zdarma, lékař, pronájem aut, shuttle bus do Patongu.
Vybavení pokoje
Deluxe ground terrace pokoj - klimatizace, lednice, minibar, sejf, fén, varná konvice, telefon, SAT/TV, koupelna, WC, Wi-fi internet, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky ve vyšší kategorii pokojů.
Pojmenování zařízení 1
Deluxe ground terrace pokoj pro 2 osoby
Popis zařízení 1
Deluxe ground terrace pokoj pro 2 osoby
Stravování
snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze, plné penze či ALL INCLUSIVE (obědy a večeře formou 3chodového menu).
Náš názor
V klidném místě s nádhernými výhledy na západ slunce! Resort jen pro dospělé! Stravování formou ALL INCLUSIVE!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii pokojů nebo bungalovu. Resort akceptuje pouze děti starší 16ti let.
Odkaz na WWW
http://www.kamalabeach.com
www odkaz popis 1
Kamala Beach Resort
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Phuket - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Celkové hodnocení 3.1/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti