Paradise Sun Hotel | volné termíny | Cestolapka.cz

Paradise Sun Hotel Ostrov Praslin, Seychely

Velmi dobré
1 RECENZÍ
3.7

Popis
Pohodlný menší hotel na fantastické pláži! Malý ráj na Zemi, který nebudete chtít opustit! Vhodný pro rodiny s dětmi!
Rychlý přehled
pro milovníky šnorchlování všechny pokoje s výhledem na moře slevy pro novomanžele - 25% sleva na osobu benefity pro novomanžele krásné koupání pro děti Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
cca 25 minut od letiště Praslin u 3 km dlouhé bílé písečné pláže severovýchodní pobřeží ostrova Praslin
Poloha
Praslin Island, na severovýchodním pobřeží ostrova, v tropické zeleni u 3 km dlouhé bílé písečné pláže Cote d´Or Beach. Vzdálenost od letiště cca 25 minut jízdy.
Vybavení hotelu
70 superior a 10 family deluxe pokojů, všechny s výhledem na moře. 2 restaurace, bar, bazén, SPA centrum, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kanoe, volejbal, golf, stolní tenis, boutique, TV místnost, dětský klub, business centrum, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut, půjčovna kol.
Vybavení pokoje
Superior pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon. Možnost přistýlky ve family deluxe pokojích.
Pojmenování zařízení 1
Superior pokoj pro 2 osoby
Popis zařízení 1
Superior pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon. Možnost přistýlky ve family deluxe pokojích.
Stravování
polopenze formou bufetu.
Náš názor
Pohodlný menší hotel na fantastické pláži! Malý ráj na Zemi, který nebudete chtít opustit! Vhodný pro rodiny s dětmi!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve family deluxe pokoji.
Odkaz na WWW
http://www.paradisesunhotel.com
www odkaz popis 1
Paradise Sun Hotel
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Mahé - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, při ubytování na ostrovech i transfery na ostrovy, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.7/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti