Iberostar Grand Hotel Bávaro - Erwachsenenhotel | recenze | Cestolapka.cz

Iberostar Grand Hotel Bávaro - Erwachsenenhotel Punta Cana, Dominikánská republika

Vynikající
2 RECENZÍ
4.7

Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd do přímořského letoviska Punta Cana. Jde o významnou turistickou destinaci, v oblasti se nacházejí pláže a plážová lázeňská rekreační centra, která jsou otevřená jak ke Karibskému moři, tak k Atlantskému oceánu. Punta Cana patří dlouhodobě mezi nejlepší golfové destinace. Bezpochyby se jedná o jednu z nejkrásnějších pobřežních oblastí Karibiku.Bude o Vás postaráno v rámci stravování All inclusive.

Popis Lokace
PUNTA CANA :

Letovisko Punta Cana nebo také "Kokosové pobřeží" se nachází na východním pobřeží Dominikánské Republiky v provinici Altagracia. Tato turistická destinace je populární od roku 1970 a Karibské moře se zde mísí s Atlantickým oceánem. Pláže Punta Cany - Bavara tvoří přes 30 km dlouhý pás bílého a jemného písku s palmovým porostem a tyrkysově modrým mořem. Je možné zde vyzkoušet celou řadu vodních sportu jako např. jízdu na vodních lyžích či skútrech. Hotelové budovy dle přísných pravidel nesmí převyšovat okolní stromy. A tak zde hotely jsou spíše rozhlehlé než vysoké. V lokalitě najdete kromě hotelů všech kategorií i restaurace, bary a diskotéky. Milovníky golfu jistě nadchne, že zda najdou golfová hřiště např. "Cocotal". "Manati Park" nabídne botanickou a zoologickou zahradu s delfináriem, kde je možné za poplatek si s delfínem zaplavat. Letovisko nabízí i kino či divadlo. I z tohoto letoviska je možné podniknout výlet na Isla Saona nebo Isla Catalina. Hlavní město Santo Doming je vzdálené 200 km.

Popis ubytování
IBEROSTAR GRAND HOTEL BÁVARO - ADULTS ONLY 5*****:

25 minut jízdy od mezinárodního letiště Punta Cana, na bílé pláži Bávaro se nachází hotel pouze pro dospělá (osoby starší 18 let) IBEROSTAR Grand Hotel Bávaro. Hotel disponuje 274 pokoji - 106 Suites, 75 Suites Grand-Lake, 19 Suite swim out pol, 60 Sea view Suite a 13 Suites Ocean Front. Všechny pokoje mají privátní jacuzzi, klimatizaci, LCD TV, DVD přehrávač (na vyžádaní), radiobudík, trezor, telefon, dokovací stanici na iPod/MP3, mini-bar, župany a pantofle, 24 hodinovou pokojovou službu a butler službu. "Suite Garden-Lake" - volný vstup do Spa. "Suite Swim out pool" - vstup do bazénu z terasy, volný vstup do Spa a 20% sleva na jeho služby. "Sea View Suite" - výhled na moře. "Suite Ocean Front" - výhled moře, volný vstup do Spa, privátní check-in, vybalení a zabalení zavazadel. Stravovaní je zajištěno v jedné bufetové restauraci a 4 a la carte restauracích, "Hashira" - japonská kuchyně, "La Tentazione" - italská kuchyně a další. Občerstvit se můžete v 5 barech. Během dne pro Vás tým hotelu Grand Bavaro připravuje různé aktivity a lekce jako je jóga, pilates nebo Spinning. K dispozici jsou i nemotorizované vodní sporty, potápěčské centrum (za poplatek) a plně vybavené fitness. Během večera pro Vás připravují živé show a živou hudbu. Nadšené golfisty jistě potěší IBEROSTAR Bávaro Golf and club s 18 jamkovým golfovým hřištěm. Využit můžete i hotelové Spa, kosmetický salón (vše za poplatek). V hotelu je i nákupní zóna.

Strava

Stravovaní formou All Inclusive.


Stravovaní je zajištěno v jedné bufetové restauraci a 4 a la carte restauracích, "Hashira" - japonská kuchyně, "La Tentazione" - italská kuchyně a další. Občerstvit se můžete v 5 barech.

Program
1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)

Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.7/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti