Angela Beach Corfu Hotel & Apartments | fotogalerie | Cestolapka.cz

Angela Beach Corfu Hotel & Apartments Acharavi, Řecko

Slušné
18 RECENZÍ
3.4

Poloha

V klidné části letoviska Astrakeri, nedaleko městečka Roda (cca 3 km) a Acharavi (cca 4 km). Nejbližší nákupní možnosti, restaurace, kavárny a bary v centru Rody. Hotelový autobus zdarma několikrát denně do Rody a jednou denně do Acharavi. Vzdálenost hotelu od letiště je cca 40 km.

Vybavení

7 budov, výtah, vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, TV místnost, minimarket. Venku 3 bazény, dětské brouzdaliště, terasa s lehátky a slunečníky zdarma, bary u bazénu.

Ubytovaní
  • Rodinný pokoj superior (FRS): koupelna/WC (vysoušeč vlasů), TV/sat, klimatizace, trezor (na recepci, za poplatek), telefon, balkon nebo terasa, oddělená ložnice. Velikost pokoje 32-35 m2, samostatná ložnice se 2 lůžkami, obývací část s 1 lůžkem a rozkládací pohovkou. Pokoje situované v nově postavených budovách, v zadní části hotelového komplexu.
Stravování

Viz program all inclusive.

Děti

Dětské hřiště, dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Zajímavosti

Klienti ubytováni ve FRS odpovídající kategorii **** (Angela Beach Family Deluxe ****) využívají služeb hotelu Angela Beach ***.

Odkaz
Http://www.hotel-angela-beach.com
Internet

Zdarma: WiFi ve veřejných prostorách hotelu.

Poznámka

Oficiální třída: ****

Rozsah a kvalita výše uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či protiepidemických opatření v dané destinaci.

Maximální obsazenost
  • Rodinný pokoj (FRS): 3 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí / 2 dospělí + 2 děti / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý + 1 dítě / 1 dospělý
  • Dítě do 14 let

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti