Hotel Pela Maria | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Pela Maria Hersonissos, Řecko

Slušné
5 RECENZÍ
2.9

Proč právě sem
  • Přímo v centru letoviska
  • Stravování formou bohatého all inclusive
  • Nedaleko od pláže
Poloha
Tento městský hotel s příjemným a přátelským prostředím byl nedávno zrekonstruován. Díky své výborné poloze v centru oblíbeného a rušného letoviska Hersonissos se spoustou obchodů, restaurací, barů, kaváren a klubů, je vhodnou volbou pro ty, kteří vyhledávájí noční zábavu a zároveň mají rádi ubytování blízko pláže.
Vybavení a služby
V přízemí třípatrové hotelové budovy se nachází malá recepce a restaurace s barem. Ve vnitrobloku hotelu je situován bazén se sladkou vodou a sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zdrama).
Ubytovaní
Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje (některé s možností přistýlky) jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, ledničkou, telefonem, TV/SAT a Wi-Fi (zdarma). Dále je na pokoji trezor a klimatizace (vše za poplatek). Malé balkony směřují do ulice, za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledem na bazén. Dvoulůžkové pokoje s přistýlkou je nutné vždy obsadit třemi osobami.
Sport a zábava
V hotelu k dispozici herna s kulečníkem (za poplatek), asi 600 m od hotelu se nalézá vodní park Star Beach s půjčovnou vodních sportů.
Stravování
Formou all inclusive.
  • Snídaně, oběd a večeře formou bufetu, neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v barech dle jejich otevírací doby
  • Snídaně 7:30 - 9:30, obědy 12:30 - 14:30, večeře 19:00 - 21:00
  • Během obědů a večeří jsou podávány nealkoholické nápoje, místní točené pivo a stolní víno.
  • Hlavní bar je otevřený od 10:00 do 22:00. V baru se podává překapávaná káva, čaj, horká čokoláda, voda, a nealkoholické nápoje místní výroby. Dále také místní alkoholické nápoje (ouzo, rakije, brandy, víno, pivo, koktejly.
  • K večeři a do společenských prostorů je požadováno vhodné formální oblečení.
  • O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Pláž
Písečno-oblázková pláž je od hotelu vzdálena cca 60 m (přes komunikaci), doporučujeme boty do vody. Za poplatek je na pláži možnost pronájmu lehátek a slunečníků.
Vzdálenosti
Pláž: cca 60 m Centrum: 0 m
Slevy pro děti
DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer
1 dítě ve věku 2-6 let na přistýlce (3. lůžko) platí platí 8990 Kč (7 nocí) / 9990 Kč (10/11 nocí) / 10990 Kč (14 nocí), vždy se 2 plně platícími osobami. Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.
Poznámka
Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Cena zahrnuje
letenku Praha/Brno/Ostrava - Heraklion - Praha/Brno/Ostrava včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, transfery v destinaci, 7x/10x/11x/14x ubytování, stravování dle ceníku, služby zástupce CK (CK, CK, CK, CK Plus)
Volitelné doplatky
cestovní pojištění vč. storna: od 56 Kč/osoba/den
dítě do 2 let (0 - 1,99): 990 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.9/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti