Ocean Blue & Sand by H10 | recenze | Cestolapka.cz

Ocean Blue & Sand by H10 Punta Cana, Dominikánská republika

Velmi dobré
5 RECENZÍ
3.5

Poloha
Luxusní hotel se nachází v oblasti Punta Cana a je součástí vedlejšího hotelu Ocean Sand Golf Resort*****. Klienti mohou využívat služby obou hotelů. Vzdálenost z letiště La Romana je cca 2 hodiny a z letiště Punta Cana 35 km. 10 min. od hotelu se nachází malé nákupní centrum. Krásná písečná pláž s bilým pískem se nachází přímo u hotelu.
Ubytovaní
Moderně zařízené junior suite mají obývací pokoj, koupelnu se sprchou a jacuzzi, vysoušeč vlasů, klimatizaci, ventilátor, minibar, telefon, TV/sat.,kávovar, trezor zdarma a balkon nebo terasu. Za příplatek možnost ubytování v junior suite de luxe.
Popis
Hostům je k dispozici stylová recepce, velká vstupní hala, 9 restaurací (z toho 7 a la carte - dominikánská, mexická, italská, americká, grill, s mořskými plody), 7 barů, bar u bazénu, 2 velké bazény, vířivka, internet, směnárna, minimarket, butik, kasino... Krásně zařízené SPA centrum nabízí mnoho druhů masáží (aroma, relaxační, reflexní, redukční...), terapií, jacuzzi, parní komory, salon krásy. Masážní kabiny i v zahradě.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.5/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti