Best Jacaranda | volné termíny | Cestolapka.cz

Best Jacaranda Costa Adeje, Španělsko

Vynikající
2 RECENZÍ
4.7

Popis
Velký rodinný komplex jen kousek od pláže a centra letoviska. Hotel nabízí neuvěřitelnou bazénovou část, kompletní zábavní programy, zázemí pro rodiny, to vše v tropické atmosféře.
Rychlý přehled
tropická zahrada se 6 bazény, uměle vytvořeným vodopádem zázemí pro rodiny možnost all inclusive
Stručná poloha
450 metrů od pláže Aqualand Costa Adeje cca 1 km Golfové hřiště Costa Adeje cca 2 km pouhých 18 km od letiště
Poloha
Hotel se nachází pouhých cca 450 metrů od pláže Playa Fanabé v oblasti Costa Adeje. Costa Adeje patří k největším, nejmodernějším a nejoblíbenějším letoviskům na Tenerife. V Costa Adeje nechybí vůbec nic, co byste během své letní dovolené mohli potřebovat (obchody, bary, kavárny, restaurace, supermarkety apod.). Běžnou turistickou nabídku doplňují atrakce jako Aqualand Costa Adeje (cca 1 km), golfové hřiště Golf Costa Adeje (cca 2 km) či sportovní Club Náutico Puerto Colón. Zdejší infrastruktura myslí na všechno, dobře se tady proto budou cítit malé a větší děti, jejich rodiče, sportovci, milovníci bujaré zábavy i senioři.
Pojmenování upoutávky 1
Sportovní vyžití
Popis upoutávky 1
Hřiště na plážový volejbal.
Pojmenování upoutávky 2
Bazén
Popis upoutávky 2
V tropické zahradě jsou terasovitě rozmístěny bazény.
Vybavení hotelu
Hotel 4* kategorie disponuje vstupní halou a recepcí fungující 24 hodin denně, směnárnou, výtahy, lobby barem, ale samozřejmě i restaurací, snack bary u bazénů, kavárnou, společenskou místností, diskotékou či internetovým koutkem atd. V tropické zahradě jsou terasovitě rozmístěny bazény, z toho jeden bazén je vyhřívaný. Tyto bazény jsou propojeny vodopádem. Lehátka slunečníky u bazénu jsou zdarma. Je zde myšleno i na klienty sportovně založené. Klienti mohou využít hřiště na volejbal, basketbal, minifotbal apod. Pro děti je připraven mini klub a večerní animační programy se soutěžemi.
Vybavení pokoje
Pokoje jsou rozmístěny ve více budovách propojené terasami u dvou centrálních bazénů. Superior pokoje pro maximálně 3 osoby (jako přistýlka slouží rozkládací gauč) mají plně vybavenou koupelnou s fénem, satelitní TV, telefon, klimatizaci, trezor a minibar (za příplatek), balkon či terasu. Pokoje s výhledem na bazén za příplatek. Rodinné superior pokoje pro 3-4 osoby jsou prostorově větší a mají vždy jednu postel 1,8 metru a rozkládací gauč pro dvě osoby. Vybaveny jsou stejně jako pokoje standard.
Pojmenování zařízení 1
POKOJ SUPERIOR
Popis zařízení 1
pokoje pro maximálně 3 osoby (jako přistýlka slouží rozkládací gauč) mají plně vybavenou koupelnou s fénem, satelitní TV, telefon, klimatizaci, trezor a minibar (za příplatek), balkon či terasu.
pojmenovani_zarizeni_2
POKOJ SUPERIOR S VÝHLEDEM NA BAZÉN
popis_zarizeni_2
pokoje pro maximálně 3 osoby (jako přistýlka slouží rozkládací gauč) mají plně vybavenou koupelnou s fénem, satelitní TV, telefon, klimatizaci, trezor a minibar (za příplatek), balkon či terasu s výhledem na bazén.
pojmenovani_zarizeni_3
RODINNÉ SUPERIOR POKOJE
popis_zarizeni_3
rodinné pokoje pro 3-4 osoby mají vždy jednu postel 1,8 metru a rozkládací gauč pro dvě osoby, plně vybavenou koupelnou s fénem, satelitní TV, telefon, klimatizaci, trezor a minibar (za příplatek), balkon či terasu s výhledem na bazén.
Stravování
polopenze formou bufetu, za příplatek plná penze nebo all inclusive.
Odkaz na WWW
https://www.besthotels.es/en/best-jacaranda.html
www odkaz popis 1
www.besthotels.es
Cena letecky/osoba zahrnuje
7 (10, 11, 14) nocí s polopenzí, leteckou dopravu, transfery v místě, asistenci místní cestovní kanceláře, letištní a bezpečnostní taxy.
Cena letecky nezahrnuje
navýšení palivového příplatku
Příplatky k letecké dopravě
komplexní pojištění
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.7/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti