Xeliter Marbella | volné termíny | Cestolapka.cz

Xeliter Marbella Jih - Boca Chica, Juan Dolio, Bayahibe, Dominikánská republika

Popis zájezdu

Relativně nové letovisko Juan Dolio, leží cca 30 minut jízdy na východ od hlavního města Santo Dominga a je ideální pro aktivní dovolenou plnou výletů po Dominikánské republice. Jedná se o jedno z největších letovisek na jihu republiky, které nabízí vysoký standard ubytování a podobně jako například Punta Cana, potěší milovníky potápění a šnorchlování.Téměř každý z větších hotelů má potápěčskou základnu a školu potápění, takže zde pod dohledem zkušeného instruktora můžete absolvovat kurz a získat potápěčskou licenci. Vzhledem k tomu, že korálové útesy sahají až k pobřeží, doporučuje se v této oblasti pro vstup do vody obuv.Juan Dolio je také vhodným výchozím bodem k poznávání ostrova. Po pláži můžete dojít např. do rybářského městečka Guyacanes, kde se můžete alespoň trochu seznámit s životem Dominikánců. Pokud zatoužíte po nočním životě, do letoviska Boca Chica, které nabízí nepřeberné množství barů a diskoték, je to co by kamenem dohodil. Využijte program ALL INCLUSIVE v hotelu XELITER MARBELLA 4****. Z Juan Dolia se můžete vydat i na severozápad ostrova, kde najdete národní park Los Haitises či do hlavního města Dominikánské republiky Santo Dominga.

Popis Lokace
JUAN DOLIO:

Tato bývalá rybářská vesnice se nachází zhruba 50 km od hlavního města Santo Domingo a asi 12 km od provinčního města San Pedro de Macorís. V předkolumbovské éře, díky tomu že je pláž chráněna korálovým útesem, sloužila tato zátoka jako přístav pro kánoe domorodých kmenu. Přestože dnes toto letovisko nemá žádné větší náměstí ani rušné centru, nebudete postrádat restaurace ani bary, kam je možné večer zajít. V blízkosti letoviska se nachází dvě 18-ti jamková golfová hřiště - Guavaberry a Metro Club Country. Pokud přeci jen bude pro Vás letovisko příliš malé, je možné po silnici cca 7 km dojít do ryze dominikánské vesnice "Guayacanes". Najdete zde místní typické obchůdky "kolmád".

Popis ubytování
XELITER MARBELLA 4****:

Hotel Xeliter Marbella je situován v letovisku "Juan Dolio" a nachází se 2 minuty od pláže "Playa Real". Golfové hřiště se nachází od hotelu přibližně 9 km. Hotel disponuje 457 pokoji, které se rozkládají na 12 podlažích. Pokoje disponují klimatizací, kabelovou TV s plochou obrazovkou, wifi připojením, příslušenstvím na přípravu kávy a čaje, sedacím koutem, balkonem, kuchyní a vlastním sociálním zařízením s vysoušečem vlasů. Dále hotel disponuje posilovnou, bazénem, pláží, restaurací a snack barem, hřištěm pro děti a stolním tenisem. Bazén je v provozu od 08:00-20:00. Dále hotel disponuje dalšími službami na objednání - masáže a lázeňské procedury. Hotel nabízí i teplou snídaní za příplatek. Některé služby v tomto hotelu mohou být zpoplatněny. Vratná záloha: 200 USD za pobyt.

Program
1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)

Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti