Hotel Crowne Plaza Muscat | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Crowne Plaza Muscat Muscat, Omán

Středisko
Muscat
Poloha
Hotel Crowne Plaza Muscat se pyšní výhledem na Ománský záliv. Přímo u hotelu má vlastní zátoku. Hotel je vzdálen cca 11km od centra Muscatu, cca 8 km od Muscat Grande Mall, letiště v Muskatu je vzdálené cca 24 km. V okolí se nacházejí zajímavé turistické cíle Sultan Qaboos, the Grand Mosque, Royal Opera House, Al Alam Palace a Muttrah Souq. Z hotelu jezdí 2krát denně bezplatná doprava k mešitě sultána Kábúse, na tržiště v Matře a do centra Maskatu.
Pláž
Hotel se nachází přímo u soukromé dlouhé písečné pláže, přístupná po schodech. Slunečníky, lehátka a osušky jsou zdarma.
Vybavení
Elegantní vstupní hala s recepcí (24 h) a směnárnou, restaurace a bary, noční klub, obchody se suvenýry, konferenční místnosti, posilovna, dva bazény, slunečníky, osušky a lehátka jsou zdarma. Bar u bazénu. Bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. V hotelu jsou 4 restaurace, které podávají pokrmy arabské, italské a mezinárodní kuchyně. Bar u bazénu a Duke’s Bar (otevřen od neděle do čtvrtka 12:00 - 01:00, pátek 14:00-01:00) zařízený ve stylu klasické anglické hospody, kde se podávají koktejly různého druhu.
Ubytování
V základní ceně jsou pokoje s výhledem na město, s možností í 1 přistýlky pro dítě. Pokoje jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén, župan), klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi, telefonem, minibarem za poplatek, setem na přípravu kávy/čaje, trezorem zdarma. Za příplatek pokoje s výhledem na moře.
Stravování
snídaně, večeře za příplatek.
Sport a zábava
Tenisové kurty (osvětlení za poplatek), squash, posilovna, sauna. V hotelu si můžete také dopřát nejrůznější masáže, bahenní zábaly, tělový peeling a kosmetické procedury (za poplatek).
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdu
* 7/14 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti